skompa Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, kde sehnat zadní nárazník na Roomster Scout? Všude nabízí jen ,,obyčejné,, a na scouta nikde. Předem děkuji a přeji krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 možná blbá odpověď, ale co to takhle zkusit v nějákém autorizovaném servise škoda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Odkud ze jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 to lukyssek: No autorizovanej servis jsem samozřejmě zkoušel, ale po tom co mi vyčíslili opravu na 20 tis, tak sem si řek, že se radši poohlídnu i jinde. to jozzi: Jsem z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Musis se vyjadrovat presne a uplne. Kdyz bys rovnou napsal, ze jsi ho naboural a origo je drahej (nebylo to na pojistku?) a ze hledas vrakac, nebo tak neco, tak jsi nam i sobe usetril cas. Cas od casu se i takovy veci obevi na e-bay, nebo holt objet vrakace v okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 U nas na vrakaci maj, ovsem do Tesina to je pomerne daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 No já to právě nenaboural! Nějakej blbeček mi to trefil na parkovišti před Tescem a musela to bejt docela rána, protože je prasklej celej pravej bok nárazníku. Samozřejmě lísteček žádnej nebo že by se někdo ozval nic ! A to je právě ten problem, když je neznámý vinik, tak bych musel platit spoluučast a ještě by mi strhli bonusy. Jinak na pár vrakačich už jsem byl a projel internet, ale všude maj jen na ,,obyč,, Roomstera. Jěště teda zkusim ebay. Díky za info !!.) to jozzi: A to je někde přímo v Těšíně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Smer na bielsko, posledne jak jsem tam byl cca ve ctvrtek mel i na vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Kde to tam je v te bielske ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 když jedeš na bielsko starou cestou , vrakč na vrakači ,dilu habaděj , karosařske někdy i za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) a to je ktera ta stara ?? jeste jsem tam nikdy nejel.... :kol-28: Editováno: 8. Květen 2012, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 jak ti to vysvětlit , když na druhem sjezdu z dalnice už za hranicema sjedeš daš se doprava a pak furt po hlavni ,popřipadě v skočově odbočit na jasienici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 aha snad to najdu.... :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 pokud najedeš zpravně nezabloudiš , vede to furt jednim směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 tak mu postni GPS pozici a může si to vygooglit : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Kongu , Ty jsi hlavička 49°48'18.612"N, 18°54'3.133"E a dal směr bielsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 49.805533,18.916547 satelitní zobrazení a vrákáč vedle vrakáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Takove vrakacove eldorado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Sem kokot!! Až ted jsem zjistil, že na scouta je stejnej nárazník jako na ,,normoš,, akorát scout má navíc po stranách nalepený lišty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 No já to právě nenaboural! Nějakej blbeček mi to trefil na parkovišti před Tescem a musela to bejt docela rána, protože je prasklej celej pravej bok nárazníku. Samozřejmě lísteček žádnej nebo že by se někdo ozval nic ! A to je právě ten problem, když je neznámý vinik, tak bych musel platit spoluučast a ještě by mi strhli bonusy. Jinak na pár vrakačich už jsem byl a projel internet, ale všude maj jen na ,,obyč,, Roomstera. Jěště teda zkusim ebay. Díky za info !!.) to jozzi: A to je někde přímo v Těšíně? Ahoj, řešil jsem podobnou věc s pojistkou. Oprava nárazníku - viník neznámý... o bonusy jsem nepřišel, "jen" jsem platil spoluúčast. Šlo o poškození auta při parkování na ulici do rána... Jakou máš spoluúčast? Pokud 5% oprava se vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Nevím jestli je to akutální, ale jeden mám ve sklepě......přímo ze skauta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmizik.sk Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Ahojte, nenájde sa prosím u niekoho krytka ťažného pre zadný nárazník Roomster Scout? 5J7 807 069 U34 S pozdravom Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.