Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, kde sehnat zadní nárazník na Roomster Scout? Všude nabízí jen ,,obyčejné,, a na scouta nikde.

Předem děkuji a přeji krásný den.

možná blbá odpověď, ale co to takhle zkusit v nějákém autorizovaném servise škoda???

Odkud ze jsi ?

• Autor

to lukyssek: No autorizovanej servis jsem samozřejmě zkoušel, ale po tom co mi vyčíslili opravu na 20 tis, tak sem si řek, že se radši poohlídnu i jinde.

to jozzi: Jsem z Prahy.

Musis se vyjadrovat presne a uplne. Kdyz bys rovnou napsal, ze jsi ho naboural a origo je drahej (nebylo to na pojistku?) a ze hledas vrakac, nebo tak neco, tak jsi nam i sobe usetril cas. :kol-41:

Cas od casu se i takovy veci obevi na e-bay, nebo holt objet vrakace v okoli.

U nas na vrakaci maj, ovsem do Tesina to je pomerne daleko

• Autor

No já to právě nenaboural! Nějakej blbeček mi to trefil na parkovišti před Tescem a musela to bejt docela rána, protože je prasklej celej pravej bok nárazníku. Samozřejmě lísteček žádnej nebo že by se někdo ozval nic ! A to je právě ten problem, když je neznámý vinik, tak bych musel platit spoluučast a ještě by mi strhli bonusy. Jinak na pár vrakačich už jsem byl a projel internet, ale všude maj jen na ,,obyč,, Roomstera.

Jěště teda zkusim ebay. Díky za info !!.)

to jozzi: A to je někde přímo v Těšíně?

Smer na bielsko, posledne jak jsem tam byl cca ve ctvrtek mel i na vyber ;)

Kde to tam je v te bielske ???

když jedeš na bielsko starou cestou , vrakč na vrakači ,dilu habaděj , karosařske někdy i za hubičku ;)

a to je ktera ta stara ?? jeste jsem tam nikdy nejel.... :kol-28: :kol-28:

Upraveno od kecka

jak ti to vysvětlit , když na druhem sjezdu z dalnice už za hranicema sjedeš daš se doprava a pak furt po hlavni ,popřipadě v skočově odbočit na jasienici ;)

aha snad to najdu.... :-) :-) :-)

pokud najedeš zpravně nezabloudiš , vede to furt jednim směrem ;)

tak mu postni GPS pozici a může si to vygooglit ::D

Kongu , Ty jsi hlavička ;) 49°48'18.612"N, 18°54'3.133"E a dal směr bielsko ;)

49.805533,18.916547 satelitní zobrazení a vrákáč vedle vrakáče :D

Takove vrakacove eldorado ;)

• Autor

Sem kokot!!:(:D Až ted jsem zjistil, že na scouta je stejnej nárazník jako na ,,normoš,, akorát scout má navíc po stranách nalepený lišty !:)

• 2 týdny později...

No já to právě nenaboural! Nějakej blbeček mi to trefil na parkovišti před Tescem a musela to bejt docela rána, protože je prasklej celej pravej bok nárazníku. Samozřejmě lísteček žádnej nebo že by se někdo ozval nic ! A to je právě ten problem, když je neznámý vinik, tak bych musel platit spoluučast a ještě by mi strhli bonusy. Jinak na pár vrakačich už jsem byl a projel internet, ale všude maj jen na ,,obyč,, Roomstera.

Jěště teda zkusim ebay. Díky za info !!.)

to jozzi: A to je někde přímo v Těšíně?

Ahoj, řešil jsem podobnou věc s pojistkou. Oprava nárazníku - viník neznámý... o bonusy jsem nepřišel, "jen" jsem platil spoluúčast. Šlo o poškození auta při parkování na ulici do rána... Jakou máš spoluúčast? Pokud 5% oprava se vyplatí.

• 1 měsíc později...

Nevím jestli je to akutální, ale jeden mám ve sklepě......přímo ze skauta.

• 8 let později...

Ahojte, nenájde sa prosím u niekoho krytka ťažného pre zadný nárazník Roomster Scout? 5J7 807 069 U34 S pozdravom Michal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.