Publikováno Květen 6, 201213 r Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, kde sehnat zadní nárazník na Roomster Scout? Všude nabízí jen ,,obyčejné,, a na scouta nikde. Předem děkuji a přeji krásný den.
Květen 6, 201213 r možná blbá odpověď, ale co to takhle zkusit v nějákém autorizovaném servise škoda???
Květen 7, 201213 r Autor to lukyssek: No autorizovanej servis jsem samozřejmě zkoušel, ale po tom co mi vyčíslili opravu na 20 tis, tak sem si řek, že se radši poohlídnu i jinde. to jozzi: Jsem z Prahy.
Květen 8, 201213 r Musis se vyjadrovat presne a uplne. Kdyz bys rovnou napsal, ze jsi ho naboural a origo je drahej (nebylo to na pojistku?) a ze hledas vrakac, nebo tak neco, tak jsi nam i sobe usetril cas. Cas od casu se i takovy veci obevi na e-bay, nebo holt objet vrakace v okoli.
Květen 8, 201213 r Autor No já to právě nenaboural! Nějakej blbeček mi to trefil na parkovišti před Tescem a musela to bejt docela rána, protože je prasklej celej pravej bok nárazníku. Samozřejmě lísteček žádnej nebo že by se někdo ozval nic ! A to je právě ten problem, když je neznámý vinik, tak bych musel platit spoluučast a ještě by mi strhli bonusy. Jinak na pár vrakačich už jsem byl a projel internet, ale všude maj jen na ,,obyč,, Roomstera. Jěště teda zkusim ebay. Díky za info !!.) to jozzi: A to je někde přímo v Těšíně?
Květen 8, 201213 r když jedeš na bielsko starou cestou , vrakč na vrakači ,dilu habaděj , karosařske někdy i za hubičku
Květen 8, 201213 r a to je ktera ta stara ?? jeste jsem tam nikdy nejel.... :kol-28: Upraveno Květen 8, 201213 r od kecka
Květen 8, 201213 r jak ti to vysvětlit , když na druhem sjezdu z dalnice už za hranicema sjedeš daš se doprava a pak furt po hlavni ,popřipadě v skočově odbočit na jasienici
Květen 9, 201213 r Autor Sem kokot!! Až ted jsem zjistil, že na scouta je stejnej nárazník jako na ,,normoš,, akorát scout má navíc po stranách nalepený lišty !
Květen 21, 201213 r No já to právě nenaboural! Nějakej blbeček mi to trefil na parkovišti před Tescem a musela to bejt docela rána, protože je prasklej celej pravej bok nárazníku. Samozřejmě lísteček žádnej nebo že by se někdo ozval nic ! A to je právě ten problem, když je neznámý vinik, tak bych musel platit spoluučast a ještě by mi strhli bonusy. Jinak na pár vrakačich už jsem byl a projel internet, ale všude maj jen na ,,obyč,, Roomstera. Jěště teda zkusim ebay. Díky za info !!.) to jozzi: A to je někde přímo v Těšíně? Ahoj, řešil jsem podobnou věc s pojistkou. Oprava nárazníku - viník neznámý... o bonusy jsem nepřišel, "jen" jsem platil spoluúčast. Šlo o poškození auta při parkování na ulici do rána... Jakou máš spoluúčast? Pokud 5% oprava se vyplatí.
Srpen 7, 20205 r Ahojte, nenájde sa prosím u niekoho krytka ťažného pre zadný nárazník Roomster Scout? 5J7 807 069 U34 S pozdravom Michal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.