Jirka67 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) Dobrý den, mám nový Yeti Fresh II (viz Váš Yeti) a měl bych takový "divný, možná hloupý" dotaz. Na horním displeji radia Swing se zobrazuje několik informací kromě naladěných radií - teplota venku, čas a pak vlevo a vpravo nastavená teplota z Climatronicu. Chtěl bych se zeptat, zda by se nějak nedalo naprogramovat, aby se na tomto displeji místo nastavených teplot zobrazovaly údaje z MaxiDOTu - např. okamžitá rychlost a průměrná spotřeba. Vím, že to není podstatné, ale spolujezdkyně prostě nemá v Yetim možnost podívat se na budíky. Takže by mi vyhovovalo, abych pořád nemusel odpovídat - kolik jedeme, jaká je spotřeba . Díky za případnou radu Editováno: 10. Květen 2012, autor: Jirka67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Na Swingu jde jedině zobrazit aktuální rychlost ale to se ukazuje místo názvu stanice a v rádiu se musí diagnostikou nastavit autoškola režim. Mrkni sem http://forum.skodahome.cz/topic/97311-swing-rychlost-auta/ Nic jinýho tam asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 jojo, díky, také jsem to vlákno už našel. Uvidíme časem. Myslel jsem, že by to neměl být problém, vše je řízené počítačem. Ale jak jsem psal, není to akutní, prostě taková "blbost" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.