Stifko Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 (editace) Dnes jsem rozpůlil turbo a lkoukám,že lopatky jsou lehce vydřené do podložky pod nimi,nemělo by to mít žádný vliv na funkci že?Všechno jsem vyčistil a zítra to nahodím zpět.Turbo je bez vůle,EGR jak nový,IC taktéž.Snad už to nebude padat do nouzáku a pojede to ještě lépe než doposud. Editováno: 15. Květen 2012, autor: Stifko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 To že to je vydřené by nevadilo, ale nesmí to dřít až to složíš, musí ta regulace chodit lehoučce žádný zádrhely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 15. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 chodí to krásně lehounce.Pořádně jsem radekem oškrabal ze všech lopatek karbon takže to chodí jak nové,ani do nouzáku už to nepadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Vím že k odstranění problému zatuhlé regulace někdo vymyslel vložení podložek, tak už je mi jasné proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.