LKS_ Vloženo 25. Květen 2012 Vloženo 25. Květen 2012 Zadnímu difuzoru bych se nebránil.. ale jednině asi origo... a dát třeba do nějaké hezké barvy když už difuzur, tak nějakej decentní a ten má dle mého nej automobilka.. Na druhou stranu plasty auto zas tak nezdvihnou.. jako třeba pořádný kola a další Citovat
Malta Vloženo 25. Květen 2012 Vloženo 25. Květen 2012 no mně by se ten černý difusor na mé kapučo teda zrovna líbil Citovat
milans14 Vloženo 28. Květen 2012 Autor Vloženo 28. Květen 2012 (editace) Zdravím, z praktického hlediska uvažuji o krytech pod kliky -váš názor? Jinak se ještě vrátím k tomu difuzoru - ten co mám v plánu objednat jsem viděl na "živo" taktéž na bílém Room. a nevypadalo to vůbec špatně. Editováno: 28. Květen 2012, autor: milans14 Citovat
Petros7 Vloženo 28. Květen 2012 Vloženo 28. Květen 2012 Vzhledově bych to tam asi nedával, z praktického hledisky možná ano. Je pravdou, že díky prstýnkům manželky máme pod klikou malé škrábanečky, ale při pastování se lehce rozleští.. I tak bych to na auto asi nedával, ale záleži na tobě Citovat
milans14 Vloženo 28. Květen 2012 Autor Vloženo 28. Květen 2012 (editace) Asi máš pravdu, uvidím možná něco "jemnějšího.Furt přemýšlím nad tím difuzorem. Editováno: 28. Květen 2012, autor: milans14 Citovat
Standis Vloženo 28. Květen 2012 Vloženo 28. Květen 2012 osobně bych už na auto nedal nic co není origo, ale jak je pravdou, každej si dělá auto dle svých představ 1 Citovat
milans14 Vloženo 30. Květen 2012 Autor Vloženo 30. Květen 2012 Zdravím, nechám to tak, jak to přijde ze "Škodovky". Jen jsem ještě přiobjednal přední ofuky oken (originál). Jen se přiznám,že mne trošku děsí ,jak to bude vypadat pod klikami dveří jestli to nebude na té bílé moc vidět. Máme v současné době Fabii v modré barvě a pod těmi klikami jsou škrábanečky vidět,zkoušel jsem to opakovaně zaleštit,ale celkem bez efektu. Citovat
Standis Vloženo 30. Květen 2012 Vloženo 30. Květen 2012 zkusil jsi tempo?? sundej kliky a uvidíš, že to půjde Citovat
milans14 Vloženo 31. Květen 2012 Autor Vloženo 31. Květen 2012 Díky za tip. Máš na mysli tento produkt?? http://autokosmetika.heureka.cz/tempo-pasta/specifikace/#section Citovat
KoNG Vloženo 31. Květen 2012 Vloženo 31. Květen 2012 (editace) já používám na škrábance tuhle pastu a max spokojenost http://www.autokosmetika-mafra.cz/autokosmetika-mafra/eshop/2-1-Lestici-pripravky-na-karoserii/0/5/12-MA-FRA-Delux-jemna-brusna-pasta-na-karoserii-150ml Editováno: 31. Květen 2012, autor: KoNG Citovat
milans14 Vloženo 31. Květen 2012 Autor Vloženo 31. Květen 2012 Jo-taky díky za tip. Já jsem jezdil tak 2 x za měsíc do myčky,ale už jsem se rozhodl, že to budu řešit u garáže.Našel jsem auto kosmetiku této značky. Nevíš jaké jsou zkušenosti? http://www.sonax.cz/web/view.php?cisloclanku=2005082303&rstema=4 Citovat
LKS_ Vloženo 5. Červen 2012 Vloženo 5. Červen 2012 Kong: Když s tím máš dobré zkušenosti, tak jak moc velké nebo hluboké škrábance s tím jdou? máš srovnání třeba s tempem? Díky Citovat
KoNG Vloženo 5. Červen 2012 Vloženo 5. Červen 2012 (editace) no nevím jak se kdo snaží já osobně jsem tím opravil celý auto objetý klíčem za pomocí opravné tužky a této pasty a věru to nebylo poznat ! Nějaké škrábance mám i na nynějším autě tak až budu mít čas tak se na to taky vrhnu základem je malířská páska oblepit ostatní místa nechat pouze ten škrábanec a přetírat barvou klidně i větší nános ten se pak zabrousí. U metalízy samozřejmě nechat prostor pro vrchní lak Editováno: 5. Červen 2012, autor: KoNG Citovat
milans14 Vloženo 6. Červen 2012 Autor Vloženo 6. Červen 2012 Zdravím, dnes jsem obdržel na email nabídky na povinné a havarijní pojištění Room.- viz odkazy. u toho povinného mi připadají ty nabídky celkem srozumitelné, nic méně je jich tolik,že nevím do čeho bych měl jít a u toho havárijního tak tam se v nabídkách nevyznám vůbec. prosím o názory, vyjádření a dporučení. Děkuji. http://www.epojisteni.cz/poptavka/vyber?adi=737675029077 http://www.epojisteni.cz/havarijni-pojisteni/vyber?adi=737677662339 Citovat
milans14 Vloženo 7. Srpen 2012 Autor Vloženo 7. Srpen 2012 Tak vás zdravím chlapi a přikládám první foto našeho nového "ROOMÍKA". První jízdní dojmy - SUPER, po přesednutí z naší Fabie je to obrovský rozdíl, na moje bolavá záda je to balzám a manželka která přesedá z vozíku si to taktéž nemůže vynachválit. Dolaďovat ext. a int. prozatím nemám v plánu, na zimu plánuji 14" lité+gumy. Pojistka uzavřená u "Allianz" - zákonné+GAP. 1 Citovat
KoNG Vloženo 7. Srpen 2012 Vloženo 7. Srpen 2012 (editace) tož nevypadá to špatně jenom s tím přechodem té folie si mohla škodovka líp pohrát! aby to nebylo tak okaté, každopádně aŤ slouží ke spokojenosti Editováno: 7. Srpen 2012, autor: KoNG Citovat
FrantaU Vloženo 7. Srpen 2012 Vloženo 7. Srpen 2012 Je to fešák, tak přeju, ať dělá jen samou radost. Citovat
Petros7 Vloženo 8. Srpen 2012 Vloženo 8. Srpen 2012 Krasavec parádní ! barevný přechod se mi líbí, kola mu sluší ... ať dělá jen samou radost Citovat
folet Vloženo 13. Září 2012 Vloženo 13. Září 2012 Ahoj, před 14 dny jsme zaplatili zálohu na roomstra. Po dlouhých debatách a neprospaných nocí, jsme se s manželkou domluvily, že bude bílý s černou střechou. Velice mě zaujala tato debata aniž bych věděl, že výsledek je úplně stejné auto, jako máme zaplacené. Na vašich fotkách vypadá velice pěkně a tak myslim, že jsme se rozhodli správně. Přeji ať Vám slouží co nejlépe a hodně šťastně ujetých km. Citovat
milans14 Vloženo 13. Září 2012 Autor Vloženo 13. Září 2012 Zdravím všechny a děkuji za gratulacek novému vozu.Najeto máme 1500 Km a prozatím max. spokojenost. Bohužel budu muset na nějaký čásek jěždění vynechat,neboť v současné době ležím v nemocnici a mám za sebou výměnu kolenního kloubu.Času na přemýšlení habaděj,tak přemýšlím,do čeho na zimu obout vozítko.V zimě toho opravdu moc nenajezdíme a když tak vesměs město,případně dojezd k doktorům,nákup ap. Jak jsem již avizoval z počátku,uvažuji dát na auto 14" pneu a přemýšlím zda ALU disk či plech. V TP mám uvedeny dva rozměry 14" a to - 175/70 R14 84T, nebo 185/65 R14 86T. Co se týče značky pneu tak vzhledem k tomu, že jsem v podstatě celý život jezdil na zimních Barum, tak i nyní zvažuji " Barum Polaris 3". Velice rád přivítám vaše rady a náměty k tomuto tématu. Díky, Milan Citovat
Voice Vloženo 13. Září 2012 Vloženo 13. Září 2012 Já mám na cigošovi na zimu 175/70 r14 a je to na zimu, podle mne celkem dobrá volba. Auto na vysokém profilu pěkně tlumí ty naše otřesně rozbité cesty, a tak trochu pošetřím podvozek. Pneu mám Nokiany , ale myslím že ty polaris 3 jsou velice dobrá volba. Jo a mám plechy, raděj bych alu, ale na plecách bylo auto origoš z výroby tak jsem je využil na zimní a na léto koupil alu 15. Citovat
Malta Vloženo 13. Září 2012 Vloženo 13. Září 2012 na zimní bych ALU nekupoval, budou zbytečně trpět od soli, jinak 175 na zimních rozhodně ... já to teda mám bohužel naopak, neb jsem kupoval rooma v 50t km, kde byly (jsou) ještě origo letní Bridgestone 175/70 R14 a majitel mi k tomu dal sadu zimních Polaris 185/65 R14, takže jak to ojedu, chtěl bych to prohodit, abych na léto měl širší a na zimu užší Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.