fobik Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 (editace) Tady maji i leskly a je to taky zadek Citygo a vypada IMHO lepe nez ten matny.Takze by to taky melo pasovat ne? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1st853630cfod-znak-skoda-oe-25557.html Editováno: 27. Červen 2016, autor: fobik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) fobik: To matné se mi nikdy moc nelíbilo, a proto jsem znaky neměnil (i když mám zadní zašlý). Ale tyhle se líbí i ženě, takže dnes si je v Škoda Díly vyzvedávám a s trochou štěstí budou dnes večer na autě! :-) Moc díky za tip! Editováno: 28. Červen 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Rado se stalo, pak dej foty jak to vypada...Ja je budu objednávat taky dneska , ale montaz , az budu mit auto :D ten matny se hodi proste na matnou barvu auto, ale na na metalizy, které jsou leskle. Prijde mi to jak zasly leskly znak prave ten mat Editováno: 28. Červen 2016, autor: fobik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Tak výsledek. Vypadá to lépe než matná verze, ale ne až tak výrazně lépe. Každopádně s výsledkem jsem spokojen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Pasuje to tam vice a vypada to dobre...Co sundavani? jak si resil zadek a predek? Ten predek si pouze nalepil?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) fobik: Sundávání předek: oddělal jsem chromovanou ozdobnou lištu (kryt) s logem (torx vrut a 4x kolíčky 5J0853139, jeden jsem nalomil, koupím pro jistotu nové), odvrtal (rukou vrtákem) zatavené kolíky na rubu loga, oblepil lakýrnickou páskou proti poškrábání a vypáčil šroubovákem. Očistil zbytky pásky/lepidla po znaku, ulámal trny na novém logu a od oka nalepil. Netřeba nic víc, to rádoby zatavení tam velký smysl nemá (když jsem to byl schopen "odvrtat" pouze vrtákem v ruce pár otočeními...), možná při bouračce. Pak namontoval lištu zpět na auto.Zadek: oblepil jsem páskou, páčil pomalu a opatrně plástovými klíny, až se logo uvolnilo. Pak očištění, odstranění zbytků lepidla a opět nalepení loga nového (s ulámanými trny). Editováno: 29. Červen 2016, autor: wizaard 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 taky měním, sundávání předního řešit nemusím, o to se postaral už někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano2255 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 (editace) citigo loga (lesklá) -odtrhnutie originálu (šróbovák,fén) -očistenie starého lepidla -očistenie s technickým benzínom -nalepenie nového Editováno: 14. Říjen 2016, autor: Stano2255 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 zdarec už ste někdo vyřešil jak dostat nove logo aj na volant? vím že to tu nekdo dával ,no už nevim kdo a kam .mužete poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Dá se to vyřešit velmi snadno, ale draze: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/airbags-covers-controlers-wiring-6/oem-drivers-airbag-cover-with-chrome-2/Osobně bych kvůli airbagu do jiného řešeni nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 (editace) no já myslel nakou tu 3d samolepku,někdo to tu lepil ,ale už nevim kdo,ale nevim jak to vypada v realu . toto co si postnul je podle mne zbytečné kupovat . Měl sem 3 c passata , tam sem měnil plaketku tak že sem ji sehnal z vystřeleneho bagu , no bag sem rozebral starou odřenou sundal a dal tu z vrakače a zalepil a bag zase složil dohromady . Editováno: 21. Říjen 2016, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 @supr Nálepka asi ano, sice to nikdy nebude vypadat tak dobře a je třeba si dát pozor a koupit prohnutou, aby se neodlepovala (Aliexpress jich je plný, takže by to neměl být problém). Varianta s výměnou znaku, jakou zmiňuješ, nejde - nové logo má jiné úchytky (jiný počet a na jiných místech). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 uchytky sou podle mne vždy packy jako u odznaku možna jen jak říkaš na jinych mistech a jiný počet , stalo by za to to to vyzkoušet,asi koupím jeden takový znak z vrakáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 (editace) jak tak koukam tohle je ale mnohem lepší varianta ,ale za veliké love.tady odkaz na tu samolepku dával to uživatel Dell a vypadá to dobře https://www.sbazar.cz/ledforcars/detail/9332056-nove-logo-do-volantu-o-rozmeru-43 Editováno: 21. Říjen 2016, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Stano2255 Vypadá to na té třeti fotce odspodu, že se ti lišta při demontáži zlomila. No já sem dopadl stejně. Můžete poradit já postupovat při demontáži ?já odšrouboval středovej torx a pak sem za to vzal ,trochu zabral ze strany a bylo vymalováno .Až ted mne napadÁ že sem měl jako páčit nahoru po cele délce lišty při přivřené kapotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) @supr To je spíš nějaký škrábanec z provozu. Kdyby ji važně zlomil (což, uznávám, úplně až tak extrémně těžké není, ale ani tak si neumím představit, jak by se to stalo), ten plech už by takhle nevyrovnal - to by vypadala mnohem hůř. Editováno: 24. Říjen 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 neni to plech ,jen hmota umělá potažena folií , po zlomeni vznikne pod folii takováto bublina , moje zkušenostdám fotku až se k tomu dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 supr: Sice se mi tomu nechce věřit (že to není kov), ale když máš zkušenost, asi víš, co říkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stafin Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Odkaz na new logo do volantu. https://auto.bazos.cz/inzerat/65205350/Nove-SKODA-LOGO-2016-do-volantu-Octavia-2-Superb-12-Fabia.php Snad to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 (editace) @Stafin a ostatní: Upozorňuji jen na jednu věc - nové logo do airbagu má jiné uchycení (jiný počet nožiček na jiných místech), nelze dát do starého krytu airbagu - nelze jej "jen tak" vyměnit za původní staré logo! Je třeba buď kryt airbagu (nové díry?) či logo (ulámat nožičky?) upravit nebo použít jinou metodu uchycení (např. jen nalepení). Z mého pohledu se však jedná o nebezpečnou úpravu a já osobně (opakuji, já osobně) bych do toho v žádném případě nešel - možná jsem paranoidní, ale uvolněné plastové logo při vystřelení airbagu vám může celkem nešťastně pocuchat obličej. Ale třeba ho připevníte správně a neuletí, to je samozřejmě také možné. Staré logo (kovové): Nové logo (plastové - zatavené): Editováno: 25. Říjen 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Díky tomu, že se začne po vystřelení rozbalovat airbag od středu do krajů, tak je velice nepravděpodobné, že by mě něco z volantu vůbec mohlo trefit do obličeje. Navíc si myslím, že je to vždy vymyšlené tak, aby ten airbag pronikal primárně někudy, kde to logo "nenabere"... Takže tohle bude s největší pravděpodobností skutečně jen paranoia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano2255 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) V 23. 10. 2016 at 20:17, supr napsal: Stano2255 Vypadá to na té třeti fotce odspodu, že se ti lišta při demontáži zlomila. No já sem dopadl stejně. Můžete poradit já postupovat při demontáži ?já odšrouboval středovej torx a pak sem za to vzal ,trochu zabral ze strany a bylo vymalováno .Až ted mne napadÁ že sem měl jako páčit nahoru po cele délce lišty při přivřené kapotě. Keď dávaš dole tú chrómovú lištu, ju držia také plastové držiaky, a tie jemne s kombinačkami zmačkni aby si ich zúžil a potom ti ju pustia.. nie je zlomená len keď som ju mal už vymontovanú tak som ju nedopatrením trošku ohol ide o to že to je len plast potiahnutý chrómovou fóliou a vznikla tak ako keby taká bublina , nebola to chyba ani demontáže ani montáže len som si nedal pozor.. EDIT: našiel som video ohľadom demontáže tej chormovej lišty pretoč si to na 3:14 min je to síce fábia ale sup má to isté. Editováno: 27. Říjen 2016, autor: Stano2255 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Jestli tomu teda dobře rozumím, tak na Superba kombi můžu použít oba stejné znaky a to 1ST 853 630 A AUL pro matný znak, nebo 1ST 853 630 C FOD pro lesklý znak. Oba pěkně pasují, jen se případně musím odstranit zadní úchyty, chápu to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak si odpovím sám. Přesně pasují ty 2 typy, které jsem zmínil, já volil ten lesklý. Loga jdou nejlépe odstranit zatlačením "kreditní" karty pod znak a tak to udělat z více stran. Práce na pár vteřin na obou stranách. Jen se opravdu špatně odstraňuje ta oboustranná páska. Na nových znacích se kleštěmi vytáhnout ty "centrovací čudle" a znak se nalepí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Teď bez urážky, odpovídat si sám vůbec nemusíš, bylo totiž zbytečné se na to vůbec ptát..... pokud si četl předchozí stránky, vše je tady napsané. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.