m.a.x.i.m.u.s Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak co jsem si všiml, řeší se tady několik druhů a jeden uživatel mi dokonce poslal sz s rozdílnou na předek a jinou na zadek, takže asi tak k tomu jak je to tady jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 @m.a.x.i.m.u.s: Zrovna @prassat to zde 11. února 2014 na kombíka popsal i nafotil... ;-) 2 loga z Citigo, tenkrát ještě matná, dnes lze i lesklá. Ale dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 A že až teď je tady taková diskuze kdo to kde a kdy psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 kde je problém? projeď si to tady, koukni se, kdo co dával, jak to vypadá podle fotek, nakup, nalep, hotovo... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSuperb85 Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Ahoj, koupil jsem si nova loga 1ST853630AAUL pro Superb 2012. Ale nesedi tam, hroty tam nesedi. Mel nekdo stejny problem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 hroty ucvikni a zabruš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.