jozzi Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Koukni se na bazos a s bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Jo, našel jsem na Praze 6 nějakýho týpka, co prodává všechny volanty za docela dobrý ceny, 4000 - 5700 kč, podle výbavy volantu.. ale momentálně na volant nejsou peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Chlapi, měl bych k sedačkám asi lama dotaz.. Uvažuju o výměne sedaček do F1 combi předfacelift (vzadu jsou třímístné dělené 2/3) dát sedačky z FII. Díval sem se na zadní FII a připadají mi jinak vykrojené než mám v F1. Dotaz tedy zní můžu nahradit sedačky v F1 jakýmikoliv sedačkami z FII předfacelift i facelift z krátké nebo kombi? Půjde to jen namontovat, nebude nutné něco upravovat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Chlapi, měl bych k sedačkám asi lama dotaz.. Uvažuju o výměne sedaček do F1 combi předfacelift (vzadu jsou třímístné dělené 2/3) dát sedačky z FII. Díval sem se na zadní FII a připadají mi jinak vykrojené než mám v F1. Dotaz tedy zní můžu nahradit sedačky v F1 jakýmikoliv sedačkami z FII předfacelift i facelift z krátké nebo kombi? Půjde to jen namontovat, nebude nutné něco upravovat? Dík Pokud použiješ sedačky z FII před faceliftem, tak tam sednou bez problémů. Okraje jsou měkké a uhnou. Neboj, je to ověřené a je jedno, jestli krátká, nebo combi. Ale FII FL má jiné rámy zadních opěr a bez úprav to nepasuje. A i tak to potom drnčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Díky moc za info! Je dobré vědět, že tudy cesta nevede Viděl už sem nějaké nabídky FII naživo a nepřevědčily mě. Zůstanu u verze sedaček F1, jen najít ty správně vybavené a hlavně v dobrém stavu. Škodě zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Díky moc za info! Je dobré vědět, že tudy cesta nevede Viděl už sem nějaké nabídky FII naživo a nepřevědčily mě. Zůstanu u verze sedaček F1, jen najít ty správně vybavené a hlavně v dobrém stavu. Škodě zdar V zadu nesedíš a dobře si dej nějakou raketu Třeba z OII jako mám já (je tam trošku úprava ae stojí to za to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Čoveče vzadu vůbec ne, ale tudle sem jel po letech ve svým autě coby spolujezdec a řeknu ti, ta sedačka oproti řidičové, nebe a dudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Proto mám vpředu sedačky z OII a nemůžu si stěžovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 jj to ti věřím, v O se mi sedí taky dobře. No jednou na výměnu sedaček vč. toho okolo - celého auta - určitě dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 kluci a zeptám se takhle...F1 měla polohovatelné hlavové opěrky...F2 nemá..nebo ano?jestli nemá šli by polohovatelné opěrky hlavy z F1 do F2?a jak by to vypadalo?Nebo třeba z pola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ano, FI mela polohovatelne operky hlavy,... ale enom ve predu a u sedacek vyssi vybavy operky z FII by nespis taky sly, zalezi na rozteci no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 jojo..to vím že vyšší výbava F1 měla polohovatelný opěrky hlavy...a F2??ta dle mě nemá..tak právě myslím dát z F1 do F2..u mě roomstra:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Ahoj já mám dvojkovou Fábii po fl.a mám tam opěrky daný z jedničkový Octávky.Jdou tam i z jedničkový Fábie zkoušel jsem je z tátovy.Z jedničkový fábie jsem nesehnal a kamarád se mi nabídnul jestli nechci zadarmo právě z Octávky.Jediný problém u obou opěrek je jiný drážkování výškového posuvu opěrky.Ale chtěl bych časem sehnat právě z jedničkový Fábie.Ale nic se neklepe a spokojenost veliká.Před tím byla hlava pořád v předklonu a hlavně jsou polohovatelný. :-) Editováno: 11. Září 2014, autor: Mišule 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ja mam polohovatelne opierky z OII v roome ...drazkovanie posunu tiez nie je zhodne ... Musel som trosku edte upravit moznost naklonu ... Ale spokojnost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Kluci super...pomohli jste....co mě třeba chybí a měl jsem ve fabce je si dát opěrku za hlavu....jinak když je jiný drážkování...nepadá opěrka samovolně dolu?prostě se nasadí a drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) u tych z OII nie je problem .... mam ich aj vpredu aj vzadu Editováno: 12. Září 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Já jsem to nasunul a drží.Zkoušel jsem jí i posunout nahoru a držela taky.Samozřejmě origo drážkování by bylo určo lepší.Hlavně že to je simpli clever - opěrka jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Jozzi tu u příspěvku #7 psal že F1 po FL je teoreticky ele. kompatibilní s F2 před FL. tak by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi F1před a po FL Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 pokud jde o Fl před fl a po fl je ve sběrnici , tzn v předface něco jde po canu něco po linu , v po face by melo byt už vše v canu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 oky a klima jde jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 (editace) Klima jde až do rapidu jeden blok a komunikace stejná. Mám climatronic č.1 v ČR ve fábii 1 a jde to. Editováno: 26. Listopad 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 jen doplním bedna topení je stejná, panel na ovládání jde použít jen z F2 a R do faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.