Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukni se na bazos a s bazar ;)

• Autor

Jo, našel jsem na Praze 6 nějakýho týpka, co prodává všechny volanty za docela dobrý ceny, 4000 - 5700 kč, podle výbavy volantu.. ale momentálně na volant nejsou peníze :(

• 2 roky později...

Chlapi, měl bych k sedačkám asi lama dotaz..

Uvažuju o výměne sedaček do F1 combi předfacelift (vzadu jsou třímístné dělené 2/3)  dát sedačky z FII.

Díval sem se na zadní FII a připadají mi jinak vykrojené než mám v F1.

Dotaz tedy zní můžu nahradit sedačky v F1 jakýmikoliv sedačkami z FII předfacelift i facelift z krátké nebo kombi?

Půjde to jen namontovat, nebude nutné něco upravovat?

Dík

• 4 týdny později...

Chlapi, měl bych k sedačkám asi lama dotaz..

Uvažuju o výměne sedaček do F1 combi předfacelift (vzadu jsou třímístné dělené 2/3)  dát sedačky z FII.

Díval sem se na zadní FII a připadají mi jinak vykrojené než mám v F1.

Dotaz tedy zní můžu nahradit sedačky v F1 jakýmikoliv sedačkami z FII předfacelift i facelift z krátké nebo kombi?

Půjde to jen namontovat, nebude nutné něco upravovat?

Dík

Pokud použiješ sedačky z FII před faceliftem, tak tam sednou bez problémů. Okraje jsou měkké a uhnou. Neboj, je to ověřené a je jedno, jestli krátká, nebo combi.

Ale FII FL má jiné rámy zadních opěr a bez úprav to nepasuje. A i tak to potom drnčí.

Díky moc za info! Je dobré vědět, že tudy cesta nevede :)
Viděl už sem nějaké nabídky FII naživo a nepřevědčily mě. Zůstanu u verze sedaček F1, jen najít ty správně vybavené a hlavně v dobrém stavu.

Škodě zdar :)

Díky moc za info! Je dobré vědět, že tudy cesta nevede :)

Viděl už sem nějaké nabídky FII naživo a nepřevědčily mě. Zůstanu u verze sedaček F1, jen najít ty správně vybavené a hlavně v dobrém stavu.

Škodě zdar :)

V zadu nesedíš a dobře si dej nějakou raketu :) Třeba z OII jako mám já :) (je tam trošku úprava ae stojí to za to)

Čoveče vzadu vůbec ne, ale tudle sem jel po letech ve svým autě coby spolujezdec a řeknu ti, ta sedačka oproti řidičové, nebe a dudy :)

Proto mám vpředu sedačky z OII a nemůžu si stěžovat :-)

jj to ti věřím, v O se mi sedí taky dobře. No jednou na výměnu sedaček vč. toho okolo - celého auta - určitě dojde :)

kluci a zeptám se takhle...F1 měla polohovatelné hlavové opěrky...F2 nemá..nebo ano?jestli nemá šli by polohovatelné opěrky hlavy z F1 do F2?a jak by to vypadalo?Nebo třeba z pola....

Ano, FI mela polohovatelne operky hlavy,... ale enom ve predu a u sedacek vyssi vybavy

operky z FII by nespis taky sly, zalezi na rozteci no ;)

jojo..to vím že vyšší výbava F1 měla polohovatelný opěrky hlavy...a F2??ta dle mě nemá..tak právě myslím dát z F1 do F2..u mě roomstra:-)

Ahoj já mám dvojkovou Fábii po fl.a mám tam opěrky daný z jedničkový Octávky.Jdou tam i z jedničkový Fábie zkoušel jsem je z tátovy.Z jedničkový fábie jsem nesehnal a kamarád se mi nabídnul jestli nechci zadarmo právě z Octávky.Jediný problém u obou opěrek je jiný drážkování výškového posuvu opěrky.Ale chtěl bych časem sehnat právě z jedničkový Fábie.Ale nic se neklepe a spokojenost veliká.Před tím byla hlava pořád v předklonu a hlavně jsou polohovatelný. :-)

post-57870-0-85753400-1410460380_thumb.j

Upraveno od Mišule

Ja mam polohovatelne opierky z OII v roome ...drazkovanie posunu tiez nie je zhodne ... Musel som trosku edte upravit moznost naklonu ... Ale spokojnost

Kluci super...pomohli jste....co mě třeba chybí a měl jsem ve fabce je si dát opěrku za hlavu....jinak když je jiný drážkování...nepadá opěrka samovolně dolu?prostě se nasadí a drží?

u tych z OII nie je problem .... mam ich aj vpredu aj vzadu

post-2382-0-93157600-1410545453_thumb.jp

post-2382-0-96147600-1410545497_thumb.jp

Upraveno od LUKY-007

Já jsem to nasunul a drží.Zkoušel jsem jí i posunout nahoru a držela taky.Samozřejmě origo drážkování by bylo určo lepší.Hlavně že to je simpli clever - opěrka jedna. :kol-28:

• 2 měsíce později...

Jozzi tu u příspěvku #7 psal že F1 po FL je teoreticky ele. kompatibilní s F2 před FL. tak by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi F1před a po FL :) Děkuju :)

pokud jde o Fl před fl a po fl je ve sběrnici , tzn v předface něco jde po canu něco po linu , v po face by melo byt už vše v canu 

oky :) a klima jde jak ? :)

Klima jde až do rapidu jeden blok a komunikace stejná.

Mám climatronic č.1 v ČR ve fábii 1 a jde to. :kol-47:

Upraveno od Combi2002

jen doplním bedna topení je stejná, panel na ovládání jde použít jen z F2 a R do faceliftu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.