Přejít na obsah

Jednotka neodpovídá

Pavel85

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

Známý má Fabii 1 r.v. 2002 1,4 Mpi výbavu comfort.Mám kabel KKL USB (ne čína) a k tomu příslušný Vag 304.0,Windows XP SP3.Vše vždy fungovalo normálně.Jak na jeho autě,tak na mém.Dnes se stavil,žemu svítí kontrolka motoru.Ale já se do ní nemohu zaboha dostat.Zkouší se připojit,ale nakonec nahlásí jednotka neodpovídá.Zkoušel jsem odpojit baterku na cca 5minut,ale ani potom to nejde.Všechny ostatní jednotky normálně jdou a nehlásí žádné chyby.Předpokládám,že kdyby s nimi jednotka motoru nekomunikovala,hlásily by taky chybu,ne?Na mém autě,taky Fabia jede kabel normálně,na jiných nemám teď možnost ověřit.Rádio má sice neorigo,ale zapojené správně,dělal jsem to já a nikdo do toho nezasahoval a do teď to fungovalo.Netušíte někdo,v čem bymohl být problém?Přerušený vodič?Kde bych měl hledat?Auto jinak jede normálně.Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pojistky vyskouším v pondělí,musel odjet a dořešíme to v to pondělí.Zatím jsem chtěl shromaždit možnosti,na co se zaměřit.Kdyžtak půjde ŘJ ven a propípám kabeláž.Je mi celkem divné,že ta kontrolka nezhasla ani po odpojení baterie,což by měla,nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Ale jo,po odpojení baterie se paměť smaže,jen nevím jak dlouho musí být odpojená.Od kamaráda otec má taky fabii,na které se občas rozsvítí kontrolka a on místo aby dojel pár km ke mně na diagnostiku,tak vždycky odpojí baterku a kontrolka už po znovupřipojení nesvítí.Je to to samé,jako adaptační hodnoty.Ty by se taky měly smazat.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...