stanleystanley Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Zdravím všechny kolegy škodováky.. Dnes jsem si chvilku hrál a vytvořil jsem si štítky servisního intervalu s obrázkem Škody Fabia I combi. A když jsem je měl, tak jsem si řekl, že udělám i sedan a hatchback. Stačí vytisknout na samolepící A4, nastříhat a je to.. Třeba to někomu pomůže jako mě Combi: Servisní interval_Fabia combi.pdf Sedan: Servisní interval_Fabia sedan.pdf Hatchback: Servisní interval_Fabia hatchback.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 2. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Díky, snad to někomu pomůže ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Šikovný chlapec, díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Neměl by si to v originál formátu v jakým programu si to dělal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 2. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Dělal jsem to ve Photoshopu. Jaký originál formát myslíš? Já to mám uloženo už asi jen takto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Aby to mělo koncovku PSD nebo PDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 3. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Aby to mělo koncovku PSD nebo PDD Tak jak bude zítra chvilka tak ti to tak uložím, mělo by to jít. Kterej štítek chceš a kam poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Servisní interval_Fabia hatchback.pdf hoď mě to prosím na mail drozd@tiscali.cz Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 pekné vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.