bundis Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Ahoj,potřeboval bych poradit jaké barevné značení mají pružiny,které se standartně montují na superb I 2,8 tiptronic,měl jsem tam sportovní HaR a vyměnil jsem je za Německý CS Germany pro 6V motory,ale auto je tvrdý a mezi blatníkem a kolem je cca 1cm (takže je nízko). Rád bych,aby auto bylo měkkčí o výšku mi ani tak nejde,při přejezdu příčné nerovnosti to vůbec nezapruží,jako kdyby tam byla místo péra trubka. Tlumiče jsou standart s písmenem Q na konci.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bundis Vloženo 2. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Další poznatek je to,že když se znaším předek proupnout a zatlačím na jedno kolo u stojícího auta (opřu se o blatník) tak dokážu auto prohoupnout max o 1cm a jestli vůbec je to jako kámen,mám ještě octávii a tam bez problémů nějakých 5cm. Vážím 100kg takže myslím,že zátěž celkem dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Hmm mam rovnaku kombinaciu motora a prevodovky ale neviem ti povedat ake farby maju pruziny. Zajdi do skodovky a podla VINka by ti to mali oznamit a rovno si ich objednaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.