Enron_Slyfka Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Dne 3.6.2012 mi byla odcizena škoda fabia 1.9 Tdi - tmavě zelená metal. Přes noc v Ostravě - Zábřehu, Pískové Doly. Zelená metalíza, černá kapota, přední nárazník RS s denním svícením, zahlazené páté dveře s velkým spoilerem, černá okna, žluté brzdové třmeny a 16 Alu RSW s Pirelli popisem na pneu. Za jakékoliv info o tomto voze, nebo náhradních dílech mi můžete volat na tel: 739491758. Mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeSSi Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Ahoj to ti bylo ukradene z parkoviste na dolní? bo vim ze tady stavala...je to pekna fabca skoda ji . Mela nejake zabezpeceni? snad se najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Taky jsem z OVY ....budu se pozorně dívat!!! Pevné nervy a přeji ať se v pořádku najde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 taky budu pokukovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Příteli okřídleného šípu, to je smutné. Další Ostravák bez auta. Také se opohlédnu. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enron_Slyfka Vloženo 11. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 jj stávala pod barákem na Dolní, přímo pod lampu, ale ani to je neodradilo. Zabezpečení bohužel jenom origo, takže to měli asi vyčíhlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.