Publikováno Červen 5, 201213 r Dnes mně bylo v servisu škoda řečeno, že telefon s androidem (Samsung) nepůjde sesynchronizovat s handsfree, že si mám koupit telefon nokii, který s handsfree funguje, , nebo noname handsfree, které funguje se všemi telefony. U nového auta za 1 milion mně fascinuje, že programátoři nejsou schopni do handsfree cosi doplnit, hlavně v kontrastu s tím, že výrobce noname hansfree to bezproblémů zvládnou. Podařilo se někomu dostat kontakty do handsfree ? (nepotřebuji každodenní aktualizaci, ale jednou za čas,...) Napadá mně jedna šílenost - mám rozbitý displej v htc hd2, který synchronizuje bez problémů - lze počítačem přehodit kontakty v handsfree z profilu HTC HD2 do profilu samsung? Upraveno Červen 5, 201213 r od Feri1
Červen 5, 201213 r Já mam samsung s androidem a šlape to na 100%,moc se v tom nevyznám ale určitě mám nějakou starší jednotku HF r.v 2007.Tak že asi pánové ve škodovce kecaj
Červen 5, 201213 r Dnes mně bylo v servisu škoda řečeno, že telefon s androidem (Samsung) nepůjde sesynchronizovat s handsfree, že si mám koupit telefon nokii, který s handsfree funguje, , nebo noname handsfree, které funguje se všemi telefony. U nového auta za 1 milion mně fascinuje, že programátoři nejsou schopni do handsfree cosi doplnit, hlavně v kontrastu s tím, že výrobce noname hansfree to bezproblémů zvládnou. Podařilo se někomu dostat kontakty do handsfree ? (nepotřebuji každodenní aktualizaci, ale jednou za čas,...) Napadá mně jedna šílenost - mám rozbitý displej v htc hd2, který synchronizuje bez problémů - lze počítačem přehodit kontakty v handsfree z profilu HTC HD2 do profilu samsung? Bez problémov som spároval aj Samsung!
Červen 6, 201213 r Nejde, ale jde to s GSM III, ono je pěkný, že je to auto za mega, ale ty 3000 příplatku za GSM III byl problém? Nějak to nechápu, ale s rSIM to funguje bezproblémů...... Tedy minimálně Galasy SII, který má naprogramován rSIM od SAMSUNGU přímo, nižší řady ho nemají (chyba SAMSUNGU), ale prej existuje od třetích stran........
Červen 19, 201213 r Mám S Galaxy SII a Octu z dubna 2011. Normálně fungoval (GSM II). Do upgrade na ICS 4.0 -teď to píše "Stažení telefonního seznamu je nekompletní" a nic s tím nejde udělat. Žena v erese (12/2010) - stejné GSM II, Columbus (to s tím asi nemá nic společného) , stejný telefon, po upgrade na ICS 4.0. naprosto stejná situace. Jde s tím něco udělat? to Jan 155- hele ony tři litry nejsou moc, ale to by musel někdo z prodejců (někdy-ne vždy) vědět co a jak a proč to použít-já mám "dvojku" v obou autech jen proto, že až do "samostudia" mi všichni řekli "....to stačí".....bohužel "takáto je situácia"....
Červen 20, 201213 r jo to chápu...... hele ale galaxy SII vždycky potřeboval GSM III, jinak to pokud vím nikdy nejelo...... (ale jistej si nejsem) vždycky to fungovalo jen přes rSIM, nebo se pletu? kolegové? v tom případě tam GSM III možná máš, a v Androidu 4 ten rSIM právě není, mohla by pomoct ta aplikace třetí strany (někde na fóru tu to je)....... je v marketu...... koupíš a mělo by to zase frček jako předtím...... možná axistuje i aplikace na spřístupnění seznamu pro GSM II, ale to nevím, je potřeba hledat.........
Červen 20, 201213 r Píše že má GSM II tak zřejmě ví co má ale kdoví jestli, rSIM neexistuje ale rSAP protokol (remote SIM access profile – vzdálené ovládání SIM karty), co se droida týká - http://www.android-rsap.com/ aktualizace SW v telefonech tohle mnohdy přinese a výrobce HF za tohle nemůže.
Červen 20, 201213 r Máte někdo s tímto programem zkušenosti. Taky mám Samsung Galaxy S2 a uvažuji a aktualizaci na ICS 4.0, ale bojím se jak to bude s tím programem fungovat. (mám GSM III)
Červenec 10, 201213 r máme v obou autech GSM II. Tím jsem si jist. A normálně to fungovalo s Androidem tuším 2.3.5. Otázka je, co myslí kdo tím normálně...Tedy volal jsem a vše s tím spojené :-) S ICS je to tak, že: -nefunguje automatická aktualizace telefonního seznamu (tedy změníš něco v telefonním seznamu telefonu ale "do auta" to jde jen ručně odeslat, což je nepohodlné) - a co hlavně přijaté, nepřijaté a odchozí hovory se v autě vůbec nepřepisují-mám tam dva měsíce stará volání a to je vše. Už to neřeším, nemám jak.
Červenec 11, 201213 r Ještě taková blbost máš povolenej přáístup k seznamu v telefonu (ten telefon se myslím ptá). Tak jestli jsi to povolil...... Toto jsem řešil u taťky a bylo to tím, ale u GSM III.
Červenec 11, 201213 r to je zvláštne že vo firme máme všetci cca. 20 SGS2, všetci GSMII a všetkým nám to ide. problém je skôr pre GSMIII ale nie pri Samsungoch Galaxy tí rSAP majú povolený cez nadstavbu TouchWiz, ale inak rSAP je v Androide zakázaný skrz bezpečnostné riziko...
Červenec 11, 201213 r to je zvláštne že vo firme máme všetci cca. 20 SGS2, všetci GSMII a všetkým nám to ide. A každý ten kousek má ICS 4.0?
Červenec 11, 201213 r ...práveže hej, alebo aspoň valná väčšina z nás preto mi to je divné ešte ma napadá že sme teraz obmieňali vozový park a všetci máme autá MR 2011 alebo 12 tak či to nebude aj v tom... určite viem že pri GSMIII je rozdiel v jednotkách medzi MR2010 a 2011. tak či to nebude aj pri GSMII Upraveno Červenec 11, 201213 r od Speeder
Červenec 12, 201213 r Určitě tam je rozdíl..... Nevím tedy jestli zrovna mezi roky 2010 a 2011, ale i ty GSMII se inovujou, kvuli podpoře telefonů dokonce škoda má výměnnou sadu GSM II kvuli rozšíření kompatibility. Ale stojí myslím cca 6000
Červenec 25, 201213 r po poslední aktualizaci ICS (konkrétně u modelů SGS SIII a SGS SII, budou asi další) už opět podporuje rsap :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.