Pavel PD Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 řeším problém se startováním u TDI PD 96kW špatně to startuje již při teplotách kolem +10 stupňů - dlouho točím než to chytne a když to chytne tak to jede tak na tři válce, rachtá to, kouř atd. a musím sešlápnout hodně plyn aby se to rozběhlo. Při teplotách kolem + 5 stupňů je to už hodně špatné. Za tepla vše OK. Žhavičky jsem vyměnil již všechny, ale problém pořád stejný. Díky za radu. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magic480 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Čau,řešil jsem podobný problém,jen začal vynechávat,když byl ohřátý kolem 40 stupňů. Vyměnil jsem elektriku k PD vstřikům a dobrý.Poradil mě to mechanik u nás. Dráty jsou v oleji a časem ůplně ztvrdnou a kontakty u PD už nepruží.Někdo znovu ty konektorky napruží,ale prý to není na dlouho. Ü mě to tak bylo,zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 zdar mam uplne s tejny problem u fabie ATD! uz kolem 12-14 stupnu blebe chyta neni to na drc,ale dulezity je spis,ze spatne zabali vscehny valce je to tka 3,5 valce jinak to nedokazu rict. vymenil sem vadny zhavic a samozrejme se nic nezmenuilo. zkusil sme odpojit cidlo teploty at to zhavi,protoze ani kdyz sou 2 a to ma do 5 zhavit to nezhavi kontrolka hned zhasne. no a bez cidla to zhavilo a chytlo nadherne na 4 valce. problem je,ze cidlo je dle diagnostiky dobre budik ukazuje a teplota schodna sokolim zhruba. akorat na budiku kdyz je okolo pulky mezi nulou a provozni to ukazuje na diagnostice trosku vic,ale to je budik ten nikdy nebude presny zejo. chci se zeptat jestli jde nejak upravit doma a hlavne teplota zhaveni chci at to zhavi od 10 nad nulou. nechci ten motor trapit tim,ze nestartuje krasne na 4 valce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.