mrakoplas Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Zdravim, zacala mi svietit kontrolka motora (ta zlta), tak som to bol dat na pocitac, a vyhodilo mu chybu "O2 senzor" cislo 1, vraj su tam dve, tak chybu ukazuje cislo 1... cena senzoru okolo 100 libier... Rozmyslam, ze to kuknem aj doma na Slovensku, len neviem co presne mam hladat. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) je to oxygen nebo-li lambda senzor, proto O2 , takže zřejmě lambda sonda před katem. Editováno: 7. Červen 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakoplas Vloženo 7. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 diky za radu... prave kukam ceny a vychadza na cca 50 libier/ 40 euro (sk), hadam sa len pomylil, ked hovori o 100... Hadam nekupim zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) Tady je originá: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03d906265c-lambda-sonda-pred-katalyzator-1-2htp-fabia-fabia-2.html Editováno: 7. Červen 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.Maxxx Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 tož toto nechápu.. poučte mě někdo.. doufám že jsem něco nezvoral.. řešil jsem komplet zadní brzdy na svojí haťapku a jelikož to na škoda díly vyšlo nejlépe tak jsem si to tam objednal přes uvedený odkaz http://www.skoda-dil...ia-fabia-2.html o příspěvek víš a je tam sleva 5% a když jsem se pak koukal už normálně bez tohoto linku na přední tak už ta sleva nebyla tak jsem to zkusil zas přes tento odkaz a zas tam sleva je... doufám že jsem tím nic nepopjantal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vulxy Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 zdar,viete mi niekto poradit ako zrusim tu kontrolku check motora,viem ze mam zly katalyzator a som sa s tym vyrovnal ale ta kontrolka ma znervoznuje,skusal som poistky ale nenasiel som.vdaka vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.