Miloslav Janda Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Ještě dodám svůj poznatek. Paradoxně menší spotřebu udělám tím, že nezrychluju pomalu. Čím dřív dosáhnu požadovanou rychlost, tím je spotřeba menší. Takže nějaký dlouhý tahání motoru do dalšího přeřazení je celkem kontra. Samo to neplatí u brzda-plyn stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.faktor Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Chci taky sdělit svoje poznatky se spotřebou 2.8 automat.Mám kola 17",myslím že i to má vliv na spotřebu. Najeto 150000 km.průměr na počítači za 5000 Km - 9.8 l.Jízda převážně venku,nejezdím moc pomalu.Když jedu venek-Praha tak 10.5 prúměr. Na dálnici venku při průměru 150 km spotřeba taky asi 10 l.Myslím že u motoru 2.8 nezáleží moc na rychlosti,spotřeba moc nestoupá. Jsou to ovšem jen spotřeby udávané počítačem,možná že skutečná spotřeba se může u různých vozů lišit. Kola 17 mam taky, a v podstate i stejne udaje o spotrebe, nicmene hezka je tvoje veta- nejezdím moc pomalu, ja kdyz jedu venku za 10, tak jedu jako prasopes.... Kazdopadne kdyz jsem bral benzin, tak mi PC ukazal dojezd cca 500km a taky jsem je temer najel, takze prostou matmatikou mi spotreba vyjde +/- jako na PC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilhets Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Hoj, mám 2,8 tiptronic a nějaký čas i v LPG. Spotřeba při denním ježdění 50% D1 50% město je u N98 i LPG cca 11-13l. Ale při dlouhé štrece na dálnici 130km/h jsem na 9,5l a míň to nedám:-) Ale od doby vestavby LPG spotřebu neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 2.8 V6 tiptronic ... po cestě 3900km, kde 3300 km jsou německé, rakouské a italské dálnice a zbytek jsou okresky a města spotřeba 9,3 litru. Zátěž 2 dospělé osoby a kufr narvaný k prasknutí :-) Věci na léto na pláž a lana, úvazky a zimní věci na rakouské alpy - takže nic lehkého! Rychlostní průměr jsem měl 111 km/h - rakousko a itálie jsem jel 140 bo jinak by mi mohli soudruzi vynadat, německo kolem 170 bo pršelo a okresky kolem 100-110 - tudíž normální jízda. Dlouhodobou před vymazáním jsem v čechách měl mezi 10.7 a 11.7 podle toho, jak jsem pospíchal, nebo jezdil po městě. Ale dal jsem se Supem Ostrava-ML předpisově, 100 okresky a dálnice 140 spotřebu za 8,6 ve dvou lidech a málo něco v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirnyx Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Zdravím, rád bych se zeptal kolik si tento motor vezme benzínu na 100 km díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 je to ruzny lpg jezdim cca. 14 litru na sto.. a benzinu tak 10-12 nebude problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Ahoj muzu potrvdit, ja mam prumer cca 12,8 LPGcoz je luxus, Tvrdochu kde jsi to chipoval a je to poznat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Na nádrž lpg 62 L najedu od 400-600km dle stylu jizdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Chipoval jsem to v praze a je to zbytecna vec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 od 9-12,7 podle stylu jízdy. Jediné co má význam je filtr od Greenu nebo K&N. Lépe se tomu dejchá nahoře - nad 4000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Mne sa podarila aj takato spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 To jsi někde našel 60 kilometrové klesání? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 To Wladi: Zresetit palubní PC za jízdy umí každý . Já měl Audinu s tím samým motorem a spotřeba na letišti 34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Noo jednou jsem jel i za 7 - okresky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Jo, ale jel si 10 km za traktorem mírně z kopce . Když se vleču do práce nebo z práce za kamiony dostanu se k 8l, ale jinak to moc neřeším, důležitější je krásný zvuk V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Tak vy vtipálci a chci vidět i 2 polohu spotřeby včetně kilometrů ... a bude po 7 litrech na 100. Však počkejte až se v pondělí večer budu vracet ... vám to taky vafotím, až bude mazlík chladnout u baráku -- viděl bych to na 12,9-13,5 na 100 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Ja tedkonc supa s timhle motorem koupil (presedlal jsem z favorita ), a cestou domu po silnici I. tridy cca 100km trasu celkem sviznou jizdou za 7,5l benalu. Tomu minimu 6,5l bych i veril ale to uz je fakt economy run a zalezi dost na provozu apod. Pak jsem s tim jezdil po meste a tam to bylo cca 12-15l (studenej motor, kratka trasa do 10-5km). Tedkonc se prestavuje na lpgcko, tak jsem zvedavej, nicmene pocitam s cca 15-20% vetsi spotrebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kracmi Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 U mě spotřeba +/- kolem 10 litrů na sto. Těch 7,5 po okresce na dálku vidim jako reálný, dálnice kolem 9 litrů a město tak 12. Když jedeš na Ethanol tak asi litr navíc. Pořád o přestavbě přemejšlim ale ta návratnost při 15tisících km za rok trva tak dva roky:( lukas.pce: Tak ukaž nějaké foto a popis tvého supa a kdo ti to předělává na Lpg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 To jsi někde našel 60 kilometrové klesání? :-D Jo dialnica s klesanim..neponahlal som sa tak som vyskusal.. To All: ja nehovorim ze za taku spotrebu jazdim bezne, ale podarilo sa aj take nieco..inak dlhodobu mam tusim 11..mesto je zabijak tam vklude od 14-16 niekedy aj viac. Koli zvuku a chodu motora to stoji Ja by som nemenil za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Tak mi to asi žere víc, než Vám všem okolo. Jel jsem 2x stejnou trasu ( tam a zpět a tam a zpět ) celkem 740 km .... 1/3 okres, 2/3 dálnice prumerná spotřeba 11, prumerna rychlost 127 km/h / dnes jsem jel 170 km okres 120, dálnice 140-150 a prumer 10 l/100. prumerna rychlost 111 km/h ... ale naftu si nekoupím :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Tak naftu si urcite nekupuj :D Na dialnici to mam tiez podobne ako ty, hlavne zalezi na nohe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Dnes jsem si to nechal překopat přes pc na čistej E85 + chip, tak po pár dnech sem hodím info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 U koho, v beroune? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Ďurih a hadičky od nádrže si připrav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 V Českém Krumlově, konkrétně Větřní www.autoelektronika-chiptuning.cz A proč si mám připravit hadičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.