w4cko Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Chalani potreboval by som poradiť mám octaviu 1.6 74kW 1997 a mám to vedenie mierky dolamane potreboval by som vediet aké je to vlastne dlhé. Keby bol niekto taký ochotný a odmeral by mi to na takomto type auta bol by som rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 veď kúp nové,stojí to pár korún http://www.cc-autodily.cz/trychtyr-olej-merky-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Ved tu je ten problém že som kúpil a dali mi na moj typ taku aku si linkol ale ta nepasuje je moc dlhá preto sa pítam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 (editace) Kazdy jeden diel na aute ma svoje cislo. Tak isto ma cislo aj stara aj nova mierka oleja. Ak sedi cislo tak musi pasovat na tvoj motor . Ak nesedi tak to reklamuj a vymen za spravne cislo-diel. Ty potrebujes kratku mierku-voditko. LINK: http://www.cc-autodily.cz/voditko-merky-oleje-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Editováno: 10. Červen 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 A tento link čo si pridal tam sa nenachádza môj model preto mi to nedáva zmysel. Predsa len keby sa niekto našiel čo by mi to mohol zmerať bol by som rád lebo ja to mám ale je to zlomené a neviem akú to má konkrétnu dĺžku. A pán v obchode v Bratislave mi povedal že toto je na môj model keďže si píta vždy aj číslo auta tak hovoril že podla tohoto mi to dával a aj tak je to velké a nesedí to. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 a o kolko to máš dlhšie?..musíš to poriadne nasadiť,zatlač ju dolu až nadoraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Ja to viem nasadiť len mám zlý typ tej mierky. Ja mám tú dlhú ale má byť krátka asi preto ju potrebujem od niekoho kto ma 1,6 74kW odmerať alebo aspoň nech mi niekto povie či tam má dlhú tu mierku alebo krátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 A tento link čo si pridal tam sa nenachádza môj model preto mi to nedáva zmysel. Predsa len keby sa niekto našiel čo by mi to mohol zmerať bol by som rád lebo ja to mám ale je to zlomené a neviem akú to má konkrétnu dĺžku. A pán v obchode v Bratislave mi povedal že toto je na môj model keďže si píta vždy aj číslo auta tak hovoril že podla tohoto mi to dával a aj tak je to velké a nesedí to. :/ Co chces merat!!! Podla obrazku co sme sem dali LIBERO+PROCHY 603 porovnaj svoju staru mierku!!! Ktora to je podla teba??? Mierku ti dobru predali len ju nevies nahodit!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Neviem čo je na tom nepochopitelné ale tu sú foto, na obrázku je tá nová mierka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Teď jsem se byl dívat u mě, mám totiž taky 1.6 74kw a má tam být ta dlouhá plastová trubka (ta co máš koupenou), jinak z fotek vidím, že máš špatnou měrku, ty máš mít delší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Tuto měrku máš mít: http://www.cc-autodily.cz/merka-oleje-uplna-3_3?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Už to začína dávať zmysel, predchádzajúci majitel si to asi trošku pomýlil no nič asi budem museť kúpiť novú mierku. Lebo aj ked som to nahodil tak som nemohol zavreť kapotu keď som dal tú mierku oná má dlhšiu tú rukovet to je problém. Dobre ďakujem problém asi vyriešený. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 tak sme sa k tomu predsa dopátrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Hlavně, že jsme se dopátrali ke zdárnému výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.