Publikováno Červen 10, 201213 r Zdravím, nechal jsem měnit komplet rozvody, multiřemen, termostat, brzdy na předku a na zadku kousek výfuku za katem, uložení stabilizátoru a teď mám takovej problém, že když se rozjíždim a dám málo plynu, jakoby duní(klepe) zepředu z auta. Neřešil někdo tuhle závadu? Volnoběžka je ok a napínák řemene je pevnej při neutrálu. Nemám teď s kým vyzkoušet bohužel. Díky za případné info.
Červen 12, 201213 r Tohle často dělá netěsnost na výfuku, díry atd...Jinak pokud dáš opravdu hodně málo plynu, trošku to duní i u auta, které je v pořádku.
Červen 12, 201213 r Autor Ahoj, díky za odpověď. Dneska jsem vypozoroval, že to dělalo při vytočených kolech, zjistil jsem, že to ale dělá jen občas. Jinak obvykle v rozmezí cca 1100 - 1300ot, takže opravdu chvilku při rozjezdu, dělá to na jakoukoliv rychlost, zkoušel jsem teda jen 1 2 3 a prostě v nízkejch otáčkách. Řešim to předevšim proto, že přístí týden jedu na léto pryč a potřebuju aby bylo vše ok. Navíc předtím to nedělalo, to mě štve. Jediné co vím, tak silenblok motoru na řidičově straně je horší, ale to musel být i předtím.
Červen 12, 201213 r Autor Je to 1.9tdi 81kw. Je mozne, ze jak menil kus za tim katem, ze tam bude neco v neporadku. Nevim jak to zkontrolovat, ted sem stejne do patku bez auta, rampu nemam abych kouknul.
Červen 12, 201213 r No tak to bude možná ono. Protože já jsem měl malou díru hned za katem a dělalo mi to stejné...Prostě při rozjezdu a po každém zařazení rychlosti s mírným plynem to jaksi drnčí a duní...
Červen 12, 201213 r Autor Aha, takze mozna spatne zavarene. Jeste jsem si ted vsiml, ze jakmile pustim plyn z vyssich otacek, tak tam jakoby syci, neni to tak znatelne, ale trosku to slysim, to si myslim, ze bude take souviset asi.
Červen 13, 201213 r Autor Jj, kouknu na to až bude auto doma, je to mezi zasyčenim a zahoukáním, nevím jak to lépe popsat.
Červen 13, 201213 r Aha, takze mozna spatne zavarene. Jeste jsem si ted vsiml, ze jakmile pustim plyn z vyssich otacek, tak tam jakoby syci, neni to tak znatelne, ale trosku to slysim, to si myslim, ze bude take souviset asi. Kdo to vařil? Zrovna v ponděli jsem byl u kámoše měnit ten kousek trubky od katu po objímku a po zavaření motor nastartoval, zvedl znova auto a jednak jsme poslouchali jestli to někde nefouká a pak taky rukou kolem svaru a kolem objímky zkoušel. Při zkoušení kolem objímky poznamenal, že tam se stává, že to fouká. Takže jednak to měl po zavaření vyzkoušet a pak to taky nemusí být zrovna svar ale právě ta objimka. Čili znova na zvedák
Červen 13, 201213 r Autor Aha, tak aspoň je se čeho chytit, v ponděli k němu zajedu a snad se to da dohromady. Jinak to delal vse automechanik v servisu. Snad to bude ten vyfuk, blby je, ze nemam moc casu to resit. Upraveno Červen 13, 201213 r od Jakub Pícha
Červen 16, 201213 r Autor Tak jsem udělal video, je to slyšet hned na začátku: Na výfuk za katem se mi to nezdá a dnes jsem na něj koukal a výfuk vypadá dobře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.