Publikováno Červen 10, 201213 r Jak vam pracuje turbo?Mam motor 19 tdi 77kw.Někdo tvrdí,že jak mu zabere,tak hoto jak,kdyby koplo.Mě to plynule zabere.Jak ma spravně fungovat?
Červen 10, 201213 r no já si popravdě myslim že to má v urtitých otáčkách největší zátah teda aspon u mé 1.9 77kw to takje cca okolo 2200-2500 otáčkách to táhne jako blázen a pak zase jen zlehka.
Červen 10, 201213 r Je to presne jak pisou kluci. Kopat by to nemelo, ale v urcitych otackach to tahne vic nez v jinych...
Červen 11, 201213 r Mě to zase přijde, že někdy to tlačí víc a docela pořádně to zabere a někdy zase míň, ale je to dost rozdíl i v otáčkách ve kterých se přidá plyn.
Červen 11, 201213 r To fuego: Asi tak nějak bych to popsal i já. To Totusek: Ono taky asi záleží jak na to kdo šlápne a v jaké rychlosti a otáčkách, taky je rozdíl manuál/automat a kondice celého systému.
Červen 12, 201213 r taky zalezi co mas za kod motoru, pokud treba BLS kde je filtr pevnych castis, muzes mit vlivem teplot pokroucenou regulaci a tam pak turbo zabira uplne jinak
Listopad 3, 201212 r moje BXE zabira od 2000 ale ten pocit zatahu hlavne zalezi na teplote motoru.. neni to ale ani kopnuti, ani plynuly
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.