totusek Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Jak vam pracuje turbo?Mam motor 19 tdi 77kw.Někdo tvrdí,že jak mu zabere,tak hoto jak,kdyby koplo.Mě to plynule zabere.Jak ma spravně fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 no já si popravdě myslim že to má v urtitých otáčkách největší zátah teda aspon u mé 1.9 77kw to takje cca okolo 2200-2500 otáčkách to táhne jako blázen a pak zase jen zlehka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 ja pociťuji při 2500ot/min nárůst většího zátahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Je to presne jak pisou kluci. Kopat by to nemelo, ale v urcitych otackach to tahne vic nez v jinych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 ja pocitujem ten zatah uz od 2000ot/min a vykon vädne niekde okolo 3500 ot/min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Mě to zase přijde, že někdy to tlačí víc a docela pořádně to zabere a někdy zase míň, ale je to dost rozdíl i v otáčkách ve kterých se přidá plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 To fuego: Asi tak nějak bych to popsal i já. To Totusek: Ono taky asi záleží jak na to kdo šlápne a v jaké rychlosti a otáčkách, taky je rozdíl manuál/automat a kondice celého systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 taky zalezi co mas za kod motoru, pokud treba BLS kde je filtr pevnych castis, muzes mit vlivem teplot pokroucenou regulaci a tam pak turbo zabira uplne jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 BLS mám já tak nestraš a mě se líbí jak zabírá to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 BJB raději žádný filtr akorát nevím proč ma tento motor emise dle EU3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheEzekiel Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 moje BXE zabira od 2000 ale ten pocit zatahu hlavne zalezi na teplote motoru.. neni to ale ani kopnuti, ani plynuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.