Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Víťo letos se budu snažit a přijedeme už v pátek. Takže poznáme noční prostředí kempu :)

no to je ale krásná zpráva.Jsem poctěn a nadšen Jaroušku

Paráda, to snad budeme mít při příjezdu připravené kafíčko!? :kol-28:

To jo, zalejeme nějaký večerní lógr :D

Ahoj Víťo,no ještě nevím,jak to dopadne,mám sice ranní,ale ještě nevím jak to bude s Jakubem,jestli budu mít hlídání atd,kdyby bylo na mě viděl bych se tam už v pondělí hehe,Dawe

To Ace Ventura: Tááák, zalitej lógr z večera lol , tak to, abych snad ani nejezdil, aby to nebyl jen lógr, ale třeba taky ziankali :blbec: No každopádně se máš na co těšit Járo! :fakac::kol-131::smich:

Poprosil bych připsat :-) přijedu sám se svým Supíkem :-)

Jinak budu tam pa+so+ne jak Víťa :-)

Upraveno od Airman64

ahoj lidi,tak se ofico hlásím že dorazím (so+ne)

• Autor

Seznam přihlášených na sraz:

Vick + rodinka (pá - ne)

Lanny + 1 (so + ne)

nemo.x (so + ne)

Torreto + 1 (so + ne)

ace ventura + 1 (so + ne)

Drak z Okurkova + 1 (so + ne)

Cuzik st. (pá - ne)

Cuzik ml. (pá - ne)

Laras (so + ???)

Passport5 (so + ne)

Moravecmilan21 (so + ne)

Airman64 (pá - ne)

Upraveno od žralok
protože jsem blbej :D

super chlapci.Jinak podotýkám,že v pondělí posílám závaznou objednávku.Jo a tentokrát bych nespoléhal na to,že ten kdo tam dojede nenahlášený tak že získá chatku.Dneska mi volala ta baba z Vranova a i ten víkend co tam budem my tak tam budou v kempu vysokoškoláci.Dost mě tím zaskočila,protože právě kvůli tomu jsem to posunul o týden.Měli tam být ve dnech 14-16 září.A dnes volala že se omlouvá,že oni si ten kemp zabukovali na tři týdny po sobě.Nicméně my své místo mít budem to jsem dostal přislíbeno akurát tam prý nebude moc klidno což asi nevadí.Ale je to výdup to nepopírám.Tak abyste věděli,že bude živo. :kol-45:

• Autor

Uvidím jak to dopadne ale asi bych se ukázal taky.

uŽ to zase blbne a uložilo se to dvakrát! Je to hrůza, nevím, ale mám pocit, že od posledních změn to je podstatně horší, pomalejší a dělá si to co chce! :fakac:

Jak se těšíte "SUPÍ BANDO"? :kol-99::gunners3:

Upraveno od Lanny

Tak se nám to slibně naplňuje a hlavně se nám to docela kvapem blíží! To je mooc dobře! :palec:

Jinak Víťo, my budeme taky tři, resp. budeme muset vzít malou. Taky jsem koukal, že to Libor nemá opravené u Járy (Ace), ten se přihlásil už od pátku. A jinak pokud budeme mít své chatky, tak nějaká hlučnost nás snad nerozhází, spíš si myslím naopak!

Jak se těšíte "SUPÍ BANDO"? :kol-99::gunners3:

• Autor

Seznam přihlášených na sraz:

Vick + rodinka (pá - ne)

Lanny + 1 (so + ne)

nemo.x (so + ne)

Torreto + 1 (so + ne)

ace ventura + 1 (pá - ne)

Drak z Okurkova + 1 (so + ne)

Cuzik st. (pá - ne)

Cuzik ml. (pá - ne)

Laras (so + ???)

Passport5 (so + ne)

Moravecmilan21 (so + ne)

Airman64 (pá - ne)

Karle díky za upřesnění, ani jsem si toho nevšiml :kol-28:

Víťo mě to nevadí. Nevidím to jako zásadní problém.

Upraveno od ace ventura

ok chlapáci jen jsem vás chtěl informovat protože jsem to bral jako důležité info.

Karle vůbec nevadí když tam bude omladina.proč taky.

Davide (passport) vidíš to?Vem taky kluka a máš to hned zařízeno

No minule tam take byla nejaka "studentska" vyprava, ne? A jak byli radi, kdyz jim doslo pivo! Aspon uvidi poradny auta... :-D

Járo, není vůbec zač! :smich:

Víťo, docela chápu Tvoji původní rozmrzelost, zvlášť když jsme to kvůli nim posouvali, ale spíš jde jen o to riziko horšího počasí, ale snad se té mé zlaté HEXE podaří to opět zařídit!? :kol-131: Je vidět, že se celá naše SUPÍ BANDA řádně těší. Jinak nezbývá, než plně souhlasit s názory Milana a Járy!

Pěkný víkend všem! :gunners3:

Upraveno od Lanny

Už se těším panove :-) Jinak nema nekdo symphony s CD nejlepe i s MP3 na prodej ? ze by ho pribral cestou na sraz :-D :-D hehe :-D

Karel si tentokrat, az sem bude vkladat fotku, jak lestil auto na sraz, da pozor a udela to tak, aby jeho pani nebyla videt v odraze s houbou v ruce :-)

Chlapi, jsem tu nový, ale rád bych vás i vaše auta poznal na živo. Bohužel je to moc narychlo a nejsem schopen 100% zajistit svoji přítomnost (Supa jsem koupil minulý týden). Předběžně tedy se mnou počítejte, ale kdybych nepřijel nebo nedojel na celý víkend, nebuďte prosím nasraní. Rád bych dojel už v pátek.

• Autor

To by jsme byli rádi kdyby jsi přijel. A nasraní budeme vždycky s tím musíš počítat. Doba je zlá. :D

No já mám srazy rád, budu dělat vše pro to, abych zapadl do komunity :D

• Autor

Ještě nevím jestli to budu časově zvládat ale budu se snažit přijet aspoň odpoledne.

Jinak pro ty co se budou vracet směrem na Prahu po D1 tak je zvu v Humpolci na kafe. Určitě se bude hodit na cestu.

žraloku kdyz bys prijel bys mi mohl naleptat okénka co rikas? :-) Hmmmm ? :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.