ace ventura Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Víťo letos se budu snažit a přijedeme už v pátek. Takže poznáme noční prostředí kempu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 no to je ale krásná zpráva.Jsem poctěn a nadšen Jaroušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Paráda, to snad budeme mít při příjezdu připravené kafíčko!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 To jo, zalejeme nějaký večerní lógr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Ahoj Víťo,no ještě nevím,jak to dopadne,mám sice ranní,ale ještě nevím jak to bude s Jakubem,jestli budu mít hlídání atd,kdyby bylo na mě viděl bych se tam už v pondělí hehe,Dawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 To Ace Ventura: Tááák, zalitej lógr z večera , tak to, abych snad ani nejezdil, aby to nebyl jen lógr, ale třeba taky ziankali No každopádně se máš na co těšit Járo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Poprosil bych připsat :-) přijedu sám se svým Supíkem :-) Jinak budu tam pa+so+ne jak Víťa :-) Editováno: 6. Září 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ahoj lidi,tak se ofico hlásím že dorazím (so+ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (so + ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik st. (pá - ne) Cuzik ml. (pá - ne) Laras (so + ???) Passport5 (so + ne) Moravecmilan21 (so + ne) Airman64 (pá - ne) Editováno: 6. Září 2012, autor: žralok protože jsem blbej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 super chlapci.Jinak podotýkám,že v pondělí posílám závaznou objednávku.Jo a tentokrát bych nespoléhal na to,že ten kdo tam dojede nenahlášený tak že získá chatku.Dneska mi volala ta baba z Vranova a i ten víkend co tam budem my tak tam budou v kempu vysokoškoláci.Dost mě tím zaskočila,protože právě kvůli tomu jsem to posunul o týden.Měli tam být ve dnech 14-16 září.A dnes volala že se omlouvá,že oni si ten kemp zabukovali na tři týdny po sobě.Nicméně my své místo mít budem to jsem dostal přislíbeno akurát tam prý nebude moc klidno což asi nevadí.Ale je to výdup to nepopírám.Tak abyste věděli,že bude živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Uvidím jak to dopadne ale asi bych se ukázal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) uŽ to zase blbne a uložilo se to dvakrát! Je to hrůza, nevím, ale mám pocit, že od posledních změn to je podstatně horší, pomalejší a dělá si to co chce! Jak se těšíte "SUPÍ BANDO"? Editováno: 6. Září 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Tak se nám to slibně naplňuje a hlavně se nám to docela kvapem blíží! To je mooc dobře! Jinak Víťo, my budeme taky tři, resp. budeme muset vzít malou. Taky jsem koukal, že to Libor nemá opravené u Járy (Ace), ten se přihlásil už od pátku. A jinak pokud budeme mít své chatky, tak nějaká hlučnost nás snad nerozhází, spíš si myslím naopak! Jak se těšíte "SUPÍ BANDO"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (pá - ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik st. (pá - ne) Cuzik ml. (pá - ne) Laras (so + ???) Passport5 (so + ne) Moravecmilan21 (so + ne) Airman64 (pá - ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Karle díky za upřesnění, ani jsem si toho nevšiml Víťo mě to nevadí. Nevidím to jako zásadní problém. Editováno: 6. Září 2012, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ok chlapáci jen jsem vás chtěl informovat protože jsem to bral jako důležité info. Karle vůbec nevadí když tam bude omladina.proč taky. Davide (passport) vidíš to?Vem taky kluka a máš to hned zařízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 No minule tam take byla nejaka "studentska" vyprava, ne? A jak byli radi, kdyz jim doslo pivo! Aspon uvidi poradny auta... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 (editace) Járo, není vůbec zač! Víťo, docela chápu Tvoji původní rozmrzelost, zvlášť když jsme to kvůli nim posouvali, ale spíš jde jen o to riziko horšího počasí, ale snad se té mé zlaté HEXE podaří to opět zařídit!? Je vidět, že se celá naše SUPÍ BANDA řádně těší. Jinak nezbývá, než plně souhlasit s názory Milana a Járy! Pěkný víkend všem! Editováno: 7. Září 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Už se těším panove :-) Jinak nema nekdo symphony s CD nejlepe i s MP3 na prodej ? ze by ho pribral cestou na sraz :-D :-D hehe :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Karel si tentokrat, az sem bude vkladat fotku, jak lestil auto na sraz, da pozor a udela to tak, aby jeho pani nebyla videt v odraze s houbou v ruce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Chlapi, jsem tu nový, ale rád bych vás i vaše auta poznal na živo. Bohužel je to moc narychlo a nejsem schopen 100% zajistit svoji přítomnost (Supa jsem koupil minulý týden). Předběžně tedy se mnou počítejte, ale kdybych nepřijel nebo nedojel na celý víkend, nebuďte prosím nasraní. Rád bych dojel už v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2012 To by jsme byli rádi kdyby jsi přijel. A nasraní budeme vždycky s tím musíš počítat. Doba je zlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 No já mám srazy rád, budu dělat vše pro to, abych zapadl do komunity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Ještě nevím jestli to budu časově zvládat ale budu se snažit přijet aspoň odpoledne. Jinak pro ty co se budou vracet směrem na Prahu po D1 tak je zvu v Humpolci na kafe. Určitě se bude hodit na cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 žraloku kdyz bys prijel bys mi mohl naleptat okénka co rikas? :-) Hmmmm ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.