žralok Vloženo 8. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Pošli mi do SZ VIN. Ale nic neslibuju. Vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Žralok se nás bojí.On byl naposled na srazu přes noc někdy před třemi lety.Tuším,že to bylo na pasohlávkách.A tam se opil a od té doby nemá jistotu chlapec jeden bídná Nic ve zlém Libore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 VIN posláno :-) už se těším :-) a ty vysokoškolačky nejsou na škodu jak už tady někdo zdělil :-) na nějaké fotky v plavkach jak myjou naše mazliky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Víťo, když se mnou nechce nikdo pít, tak raději jezdím domů do tepla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Karel si tentokrat, az sem bude vkladat fotku, jak lestil auto na sraz, da pozor a udela to tak, aby jeho pani nebyla videt v odraze s houbou v ruce :-) Milane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Víťo, když se mnou nechce nikdo pít, tak raději jezdím domů do tepla. No tak já myslím,že to je ten nejmenší problém,ostatně jak se ukázalo za posledních několik srazů.Tam problém nebude,že by si někdo rád nevypil a určitě nehrozí situace,že bys zůstal u ohně sám( ikdyž je pravda,že do šesti do rána by tam asi nebyl nikdo,protože to by musel jet domů až v pondělí),ale jak říkám to není nijak zle myšleno.Až prostě budeš chtít tak na víkend přijedeš.Nic na tom není.To je každého rozhodnutí jak dlouho tam chce být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Víťa prý přiveze alkohol. Mají ho tam za dobrou cenu a nikdo ho skoro nechce pít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 kde budou vysokoškolačky?no tos mi Víťo neřekl,asi ten pátek možná stihnu...hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ahoj, mam takovej napad/navrh. Jestli to bude jako minule, v nedeli nam potrva pomalu do 12ti hodin, nez se sebereme a odjedeme z kampu. Minule se to rozpustilo a jelo se domu. Nicmene kolem 12te je beztak cas obeda a proto jsem jel opet k Bazalum, nez jsem se rozjel domu. A tak me napadlo, co kdybysme navstivili, alespon nekteri, zminenou restauraci jeste jednou v tu nedeli? Me to prijde jako dobry napad, tak to tu hazim do plena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Milane, je vidět, že dobré papání je Tvá priorita, s címž se plně stotožňuji a nakonec proč nee? Případní zájemci mají tím pádem dost času pro rozhodování. Jinak vím, že kluci, kteří se vracejí domů tím směrem, tak dost často to udělali jako Ty na jaře. Rozhodně nic proti tomu, naopak! Jinak jsi někde měl příspěvek o "vyhřívání sedaček" - jsi si jistej, že to Tvé sedadlo vyhřívá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Karle, vidim, ze jsem si vuci tobe s poznamkou o myti auta dovolil prilis a od ted to budu mit na taliri. Ac to z me postavy tak nevypada, zase tak na jidlo nejsem. Ja jsem tlustej hlavne z nedostatku pohybu a jsem na sladky... Ale kdyz se nekam, kde dobre vari, dostanu maximalne 2x rocne pri srazu, tak si rikam, proc toho nevyuzit. Tim to uz asi nezachranim, co? K sedadlu - I to moje vyhriva. Ikdyz ja mam teda velice dobrou prirodni izolaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Výborný nápad Milane já jsem pro.Oběd na spáteční cestě není k zahození.Nebudu kvůli tomu ani snídat abych ten svůj měch naplnil po okraj Žralok: no kamaráde je to docela velký průser a jak jsem tak čuměl na zprávy tak nejen severní Morava,ale i jižní a už i Příbram.No je to docela masakr.Ještě že piva se to netýká a proto mu zůstanu věrný. Jinak chlapi jdu obědnávat noclehy takže udělám to tak ( a doufám,že to nebude nikomu vadit) že ten kdo jede sám tak bude na chatce s někým tak jako vždy. Opatrujte se chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Když tvrdý alkohol, tak si raději připlatím za něco lepšího co má kolek. Sice mám doma hruškovici ale jen z ověřeného zdroje. Mám dotaz. Kolik dětí bude tedy na srazu. Myslím skutečné děti do cca 12 let věku. Tím nemyslím důchodce a ty co se za děti považují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 co já vím tak by to mělo být cca 5 kousků zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2012 A doplňující info? Kolik jim bude let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Libore tak v tom případě sebe nepočítám. Těch 12let jako hranici jsi netrefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Právě proto jsem to psal. Jinak bych tam musel brát i sebe. A jak se říká tak důchodci jsou jako malé děti. Vidím to vždy když jedeme navštívit babičku do DD a té je 90 let. Jako malé dítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Járo, mám dojem, že asi nejhorší skupina jsou "přestárlí puberťáci", kteří si myslí, že všechno znají a všemu rozumí Zaplať PB, že takových je mezi námi skutečně poskrovnu, resp. se jedná o vyjímku, která potvrzuje pravidlo! To nemo.x: Milane, jelikož jsi správně pochopil "plný talíř", není důvodu, aby jsi jej měl i nadále! Je pravdou, že na nás obou je vidět, "že nejsme líní se napapat"! Jinak s tou přírodní izolací jsme na tom též obdobně a já jsem to zmiňoval proto, že mám obavy, že jsem už tu vyhřívací dečku svojí podlimitní vahou poněkud poupravil!? Raději ji ani nyní nezkouším! Tak snad ještě dnes budeme mít nádherný den a pak by se to mělo vrátit na náš sraz!!! Musíme doufat a věřit, že to HEXE zařídí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Lanny: No ja mam mozna tu vyhodu, ze mam auto teprve kratce a tak jeste neni duvodu k obavam. Zatim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Víťo a Libore, asi by bylo vhodné opět posunout upřesněný seznam přihlášených, nee? Víťo, pošli mi buď SZ a nebo tady, jaké počty jsi zadával na Vranově? Díky a Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (pá - ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik st. (pá - ne) Cuzik ml. (pá - ne) Laras (so + ???) Passport5 (so + ne) Moravecmilan21 (so + ne) Airman64 (pá - ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Karle je objednáno celkem 8 dvojchatek a jedna čtyřka.Z toho na pátek čtyřka a 4 dvojky.Samozřejmostí je opět klíč ke sprchám. Pro další info jsem k dispozici Co se týká počtu strávníků tak tam se asi nic nemění.Z přihlášených lidí mi vychází cca 22 kousků tzn, když budeme mít 25míst je to ideální. Ozval se mi Láďa a říkal,že má hodně ježdění,ale pokud budou mít volno tak,že přijedou.Pouze mi to teď nemůže říct,jelikož sám neví.Dozví se to až dva dny před srazem.Nyní je s kamionem někde mezi Německem a Rakouskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Víťo, dík za informace. V podstatě se to kreje s tím, co jsem pí. Bazalové uváděl, ale pošlu jí to ještě pro klid duše. Stejně konečné upřesnění jí jako vždy volám v tu sobotu do 10:30 hod.. Posílám Ti ještě SZ, dej mi vědět co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Zdravím Jak už psal taťka ("čuzík"), tak dojedeme už na pátek,ale já dojedu kolem půl noci, jelikož mám v pátek v 20hod zápas v - ... Jinak mám pro Vás dalšího účastníka srazu - moje sestra s jejím přítelem, si taky koupili superba takže už jsme taková normální "SUPERB RODINKA" .... Adiós GENTLEMEN 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 krásná práce kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.