sansk8 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 (editace) Zdravím Vás a potřeboval bych poradit, jestli s tím má někdo zkušenost. Poslední dobou se mi stává při jízdě, že se mi rozsvítí kontrolka chladící kapaliny, tak otevřu kapotu a v expanzce je kapalina hluboko pod minimem. Po otevření víčka však kapalina vystoupá zpět do svého maxima. Nevíte co by tohle extremní kolísání, že se mi až rozsvítí kontrolka mohlo způsobovat? Expanza a víčko je nové, víčko i kapalina čisté. Jediné co, tak že jsem doléval cca 2 dcl modré chladící místo té růžové, protože se mi nechtělo kvůli té troše kupovat novou. Díky za rady :-) PS: Jinak motor je 1.9 TDI AXR Editováno: 11. Červen 2012, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Podle mě to tak má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 12. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Tak samozřejmě kolísání je normální, ale nemyslim si že je normalní když mi to až rozsvítí kotrolku chlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 (editace) Tak presne to iste som mal a su to utopene vlozky daj urobit cim skor lebo sa to bude zhorsovat .Treba dat dole hlavu valcou a skontrolovat. Editováno: 12. Červen 2012, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Zkus ještě dolít kapalinu na max. Jinak co se týče té kontrolky, tak to často dělá takový ten povlak na elektrodách ve vyrovnávací nádobce chladící kapaliny. V horším případě bude špatné těsnění pod hlavou - olej ve vodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 12. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Expanzí nádobka je právě fungl nová, tak si myslím že po 4 měsících se povlak nestihl ještě udělat, ale radši zkontroluji. Jinak sem právě kontroloval i olej jestli na víčku nejsou ty bíle srač.... a nic. Jediný co mě napadá co by s tím mohlo mít souvislost je to, že mam nejspíše trochu netěsnou jednu hadici u chladiče ale nevím nevím. Bojím se že budu muset nejspíše přetěsňovat, ale to bych až v nejkrajnějším případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Tak jen pro úplnost po čase doplním, že na svědomí to opravdu mělo těsnění pod hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Tak hlavně, že už je to vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tak tak a hlavne,že si napísal vyriešenie problému ...to tu nebýva zvykom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.