Přejít na obsah

Kolísání chladící kapaliny


Doporučené příspěvky

Zdravím Vás a potřeboval bych poradit, jestli s tím má někdo zkušenost. Poslední dobou se mi stává při jízdě, že se mi rozsvítí kontrolka chladící kapaliny, tak otevřu kapotu a v expanzce je kapalina hluboko pod minimem. Po otevření víčka však kapalina vystoupá zpět do svého maxima. Nevíte co by tohle extremní kolísání, že se mi až rozsvítí kontrolka mohlo způsobovat? Expanza a víčko je nové, víčko i kapalina čisté. Jediné co, tak že jsem doléval cca 2 dcl modré chladící místo té růžové, protože se mi nechtělo kvůli té troše kupovat novou. Díky za rady :-)

PS: Jinak motor je 1.9 TDI AXR

Editováno: , autor: sansk8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Expanzí nádobka je právě fungl nová, tak si myslím že po 4 měsících se povlak nestihl ještě udělat, ale radši zkontroluji. Jinak sem právě kontroloval i olej jestli na víčku nejsou ty bíle srač.... a nic. Jediný co mě napadá co by s tím mohlo mít souvislost je to, že mam nejspíše trochu netěsnou jednu hadici u chladiče ale nevím nevím. Bojím se že budu muset nejspíše přetěsňovat, ale to bych až v nejkrajnějším případě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...