mutant Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Dobry den vazeni Mam jeden rychlodotaz. Ceka me vymena vzduchoveho filtru u 1,4 16V 55KW a ctu, ze se motoru se sportovnim vzduchovym filtrem "lepe dycha". Proto se ptam, ucitim, vymenou normal filtru za tento "sportovni" nejake polepseni v akceleraci, popr. nejake zmeny k lepimu treba zatahu v nizsich otackach, nebo to je v teto kategorii motoru neznatelne a nemusim se namahat a dat tam zas obyc filtr? Diky za odpovedi, Joza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Já koupil k F II 1.4 16V 63kW sport vzduchový filtr SIMOTA .... a zlepšení které jsem pocítil je,že auto jde lépe za plynem i při studeném motoru. Zatím takové dojmy. Simota je o něco levnější než KaN a určitě je to zdatný konkurent ... zkus se podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Ok, diky za info, zkusim ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumcek Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Nevíte k čemu slouží hadička která je napojená do krytu motoru u 1.4 16V 74kw? Koupil jsem si vzduchový filtr a jak jsem se díval ... tak nevím co teďka stou hadicí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 pripoj ju za filter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumcek Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) Kam přesně za filtr? Stalo by se něco kdybych ju nepropojil a nechal ji jen tak na volno? Editováno: 15. Říjen 2012, autor: Rumcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 predpokladám že to je výdich motora ked to nechceš zapájať tak tam daj niečo podobné http://www.tuningweb.sk/sindex.php?idvyrb=433&akc=detail ten odkaz len tak pre inšpiráciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.