SuD Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Zdravím, včera mi začala na fabii 1,4 MPI 2001 svítit kontrolka motoru (lambasonda). Po chvilce jsem si všiml, že ručička teploty motoru zcela leží a neukazuje. Nevíte kde by mohl být problém, popřípadě která čidla vyměnit, co zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 vymeň čidlo teploty,ktoré je hore na termostate.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Zdravím zůčastěné a prosím o radu: měnil jsem čidlo teploty motoru u Fabie 1.2 ,47kw vč.chladící kapaliny a někam se mi zatoulal původní O kroužek.Bylo by možné,že by mi spadl do toho plast.tělesa? Nikde na šasi a v prostoru pod čidlem jsem jej nenašel.Kdyby spadl dovnitř,jedině,že by zůstal před termostatem.Co by se mohlo stát? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 za studena skús vytiahnuť to čidlo a prstom nahmatať či neostal v tej prírube... ...ale najskôr ti spadol niekde do motorového priestoru alebo prednej nápravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.