Přejít na obsah

Strešny nosic bez ližín / bez hagusov FABIA 2 Combi

bungeland

Doporučené příspěvky

Ahojte páni ,

rad by som sa s Vami poradil o možnosti zakupenia strešného nosiču (vyuzitie hlavne na bike 2ks) . Pri kupe som šetril možno na nespravnom mieste ale vtedy to bolo veľa 300€ a teraz dodatočná montáž lyzín stoji cca 400 € v škodovke. ... a preto zhánam priečny nosič na fabiu combi 2 r.v. 2010 taky čo sa montuje za rám strechy nad dvere tj. medzi dvere a sterchu...

Rad by som sa poradil o nevyhodach a skúsenostiach či môže dôjsť k

poškodeniu karoserie nejakym záhadnym spôsobom ak vylúčim neodbornú montáž a zaobchádzanie ?

nehrozi pri použití tohto typu nosicu zatekanie do auta ? skusenosti by pomohli ...

a rovnako či je možná takáto montáž na fabiu combi nakoľko som to skoro na žiadnej nevidel ...

len na obrazku vid. nižšie. Dopytoval som sa v thule v BA planujem osobnu navstevu no predbeznu radu zo skodahome som nemohol vynechat :)

Ak máte nejake blizsie rady ci typy na nákup a info budem rad ak sa vyjadrite a pomozete mi s vyberom. Samozrejmosťou je dodatočná kupa samotnych nosičov na biky ale to už nieje take problematicke ...

Ďakujem Vám :kol-136:

post-36271-0-69294500-1339704734_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...