bungeland Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Ahojte páni , rad by som sa s Vami poradil o možnosti zakupenia strešného nosiču (vyuzitie hlavne na bike 2ks) . Pri kupe som šetril možno na nespravnom mieste ale vtedy to bolo veľa 300€ a teraz dodatočná montáž lyzín stoji cca 400 € v škodovke. ... a preto zhánam priečny nosič na fabiu combi 2 r.v. 2010 taky čo sa montuje za rám strechy nad dvere tj. medzi dvere a sterchu... Rad by som sa poradil o nevyhodach a skúsenostiach či môže dôjsť k poškodeniu karoserie nejakym záhadnym spôsobom ak vylúčim neodbornú montáž a zaobchádzanie ? nehrozi pri použití tohto typu nosicu zatekanie do auta ? skusenosti by pomohli ... a rovnako či je možná takáto montáž na fabiu combi nakoľko som to skoro na žiadnej nevidel ... len na obrazku vid. nižšie. Dopytoval som sa v thule v BA planujem osobnu navstevu no predbeznu radu zo skodahome som nemohol vynechat Ak máte nejake blizsie rady ci typy na nákup a info budem rad ak sa vyjadrite a pomozete mi s vyberom. Samozrejmosťou je dodatočná kupa samotnych nosičov na biky ale to už nieje take problematicke ... Ďakujem Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.