Maximus25 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Zdravim,mam OII r.v.2007 TDI u stavu najetych km se mi pri zhaveni objevy takova mala kontrolka jakoby řetizek na jehož koncich jsou klepeta.Nvm jak to jinak popsat.po nastartovani to zmizi.Nikde jsem nenašel co to znamena,ale mam kousek pred rozvody,tak me napada jesti to nema neco společneho.Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 stáhni si návod k obsluze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Nebo hod aspon foto - podle tvyho popisu retizku s klepetama to asi nikdo nerozlouskne... Nenapada me nic jinyho nez symbol stranovyho klice, tedy pozvanka na pravidelny servis, ale pak by ten popis teda moc nesedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 je to niektorá z týchto??: http://auto.idnes.cz/kontrolky-prozradi-ze-je-vasemu-autu-spatne-fmu-/automoto.aspx?c=A110712_172711_automoto_fdv len to žhavenie mi nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 nemyslíš náhodou kontrolku žhavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 (editace) nic takovýho jako kontrolka rozvodů neexistuje...ty máš na mysli buď žhavení (spirála) nebo DPF...popřípadě simbol str. klče jak píše maverick. Editováno: 21. Červen 2012, autor: tomcat007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.