Publikováno Červen 16, 201213 r Zdravim,mam OII r.v.2007 TDI u stavu najetych km se mi pri zhaveni objevy takova mala kontrolka jakoby řetizek na jehož koncich jsou klepeta.Nvm jak to jinak popsat.po nastartovani to zmizi.Nikde jsem nenašel co to znamena,ale mam kousek pred rozvody,tak me napada jesti to nema neco společneho.Diky za rady
Červen 17, 201213 r Nebo hod aspon foto - podle tvyho popisu retizku s klepetama to asi nikdo nerozlouskne... Nenapada me nic jinyho nez symbol stranovyho klice, tedy pozvanka na pravidelny servis, ale pak by ten popis teda moc nesedel...
Červen 17, 201213 r je to niektorá z týchto??: http://auto.idnes.cz/kontrolky-prozradi-ze-je-vasemu-autu-spatne-fmu-/automoto.aspx?c=A110712_172711_automoto_fdv len to žhavenie mi nesedí
Červen 21, 201213 r nic takovýho jako kontrolka rozvodů neexistuje...ty máš na mysli buď žhavení (spirála) nebo DPF...popřípadě simbol str. klče jak píše maverick. Upraveno Červen 21, 201213 r od tomcat007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.