Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak nikde jsem nenašel toto téma. Chtěl jsem se zeptat, pokud to neni tajné kolik platíte za 1.9 TDI 96kw. Já momentálně 7800 u Generalli, což se mi nelíbí. Je to první auto na mě napsané, takže nemam bonusy. Chtel jsem si to změnit, ale nestihl jsem 6 tydenní lhůtu.

Poradíte nekdo jak je to s tím zrušením ruceni depozitem??

Vloženo (editace)

Ja platim u 2.0 TDi 3900,- rocne vcetne pojisteni celniho skla (900 Kc) na 10000,- u CSOB a rozsirenych asistencnich sluzeb (270 Kc). Ovsem bonusy mam. Predchozi auta na me nebyla napsana, ale bylo na me napsane pojisteni. Plus ja oficialne bydlim v "levnem" kraji. Ale i tak...

Vrele doporucuji si to nechat spocitat na online kalkulatorech (doporucuji pouzit vice - i mezi online kalkulatory u stejne banky je rozdil). Kdybych prisel primo do CSOB, urcite bych takovouhle cenu nedostal.

Asi by bylo dobre vyhnout se divnym pojistovnam jako Slavia a Triglav. Co jsem slysel, nechce se jim platit a trva jim to strasne dlouho.

http://www.srovnavac.cz/ - tohle doporucuji, nasel jsem tam tuhle nabidku

http://www.top-pojisteni.cz/ - na tomhle jsem nasel pojisteni jeste kdyz jsem mel Felicii. Ale na Superba byl lepsi ten prvni odkaz.

Editováno: , autor: nemo.x
Vloženo

7800 u takový pojištovny??? Do je dost velká palba...Depozit je taky řesení jak to zrušit,ale jednodušší je fikt.prodej a máš to. Ze zákona pojistobny nemají pravo ani požadovat kopii TP o doložení přepisu,takže jakákoliv smlouva a máš to hned :-)

Vloženo

já platím u allianz 2780kč/rok na superba 2,5TDi.Nedávno mi poslali,že mi zvyšují pojistku na další rok.Sice jen o cca 150kč,ale napsal jsem že to neakceptuju a že raději odcházím.Tak jsem dostal novou nabídku za cenu 2555kč.Takže lidi nebojte se smlouvat a vyhrožovat odchodem.Funguje to jako všude.Je to jen o smlouvání.

K Tvému dotazu jak zrušit pojistku ti napíšu SZ abych tady nedával návody k nekalostem ikdyž většina to stejně ví :kol-47:

Vloženo

Ale bacha na to.... já myslím, že už to jde jen legální cestou, tak jak je to ve smlouvě

Vždy jsem sepsal fiktivní smlouvu, že jsem auto prodal a bylo pojistil jsem to jinde, ALE

nedavno mi přišlo, Něco ve smyslu, že auto je stále pojištěné na moji osobu a že chcou doplatit pojištění ( bývalá pojištovna)

Takže jsem měl auto pojištěné Dvakrát :D a to se ozvaly po půl roce co mi poslaly zbytek peněz

Takže bacha na ně na hajzly .... tudle mi zas přišlo, že jsem neměl dva měsíce pojištěnou octávku před 6 rokama a cvakal jsem cca 4500 kč

Vloženo

Menších pojišťoven bych se nebál. Spolupracuji s nimi a faktury platí včas.

Vyhl bych se ale on-line uzavíráním přes net. Sice je pojistka levnější ale už Vám nikdo neřekne, že po určitou dobu (většinou 3 roky) nesmíte způsobit žádnou DN nebo být sám poškozeným. Třeba si jen vyměnit čelní sklo. Pak Vám přijde domů dopis a složenka na doplacení částky jako kdyby jste byli na pobočce. Jsou to ověřené informace, protože s pojišťovnama a lidmi jednám a vím jak to chodí.

Vloženo (editace)

Díky za rady. Nejspíš to budu řešit tou fiktivní smlouvou, ale taky sem četl, že si na to ted davaji pozor a lidi to pak musí platit 2x. U čsob me to vychazi skoro o 3 000 levneji. Za to muzu vymenit olej, filtry a kotouče

http://auto.idnes.cz/fiktivni-prodej-auta-obezlicka-pro-levnejsi-povinne-ruceni-uz-neprojde-1n6-/automoto.aspx?c=A120308_132655_automoto_hro

Editováno: , autor: eXt
Vloženo

No jedina rychla legalni cesta je dat auto do zastavy. Nektery urednice se te pry casto i zeptaji, jestli je to kvuli pojistce a znacky ti hned i vrati. Stoji to stovku a vpodstate den prace.

Vloženo

jojo, jedina moznost zbyva dat značky do depozitu.. spis by me zajimalo jestli bych si to mohl vyzvednout za hodku nebo i min. Ze bych pr. ve 13h je tam dal. Vyzvedl ve 14h a sel zaridit pojisteni :)

Vloženo

Menších pojišťoven bych se nebál. Spolupracuji s nimi a faktury platí včas.

Vyhl bych se ale on-line uzavíráním přes net. Sice je pojistka levnější ale už Vám nikdo neřekne, že po určitou dobu (většinou 3 roky) nesmíte způsobit žádnou DN nebo být sám poškozeným. Třeba si jen vyměnit čelní sklo. Pak Vám přijde domů dopis a složenka na doplacení částky jako kdyby jste byli na pobočce. Jsou to ověřené informace, protože s pojišťovnama a lidmi jednám a vím jak to chodí.

V následujících dnech budu uzavírat povinné ručení i havarijní pojistku na novou Octavii. Můžeš mi prosím doporučit, na které pojišťovny se mám zaměřit a kterým se mám raději vyhnout? Mockrát díky.

Vloženo

no mě by spíš zajímalo jak můžou po tobě chtít cokoli doplatit?Ty přece nemůžeš za to,žes chtěl auto v dobré vůli prodat a dokonce už jsi ho i předal a čekal na peníze a ejhle dotyčný prašule nesehnal.Tak jednoduše sis vzal auto zpět.Nechápu jak pojišťovna tě může za to trestat.To si myslím že je přitažené za vlasy trošinku.

A je jasné,že když chceš auto prodat tak nebudeš čekat 10 dní jestli si to majitel nerozmyslí a až pak zrušíš pojistku.A mezitím se budeš strachovat aby stím někde nejebnul a nezpůsobil škodu.

Vloženo (editace)

no mě by spíš zajímalo jak můžou po tobě chtít cokoli doplatit?Ty přece nemůžeš za to,žes chtěl auto v dobré vůli prodat a dokonce už jsi ho i předal a čekal na peníze a ejhle dotyčný prašule nesehnal.Tak jednoduše sis vzal auto zpět.Nechápu jak pojišťovna tě může za to trestat.To si myslím že je přitažené za vlasy trošinku.

A je jasné,že když chceš auto prodat tak nebudeš čekat 10 dní jestli si to majitel nerozmyslí a až pak zrušíš pojistku.A mezitím se budeš strachovat aby stím někde nejebnul a nezpůsobil škodu.

Víťo tak jsem si dal tu práci a nešel jsem to :D je to focené mobilem páč nemám scener... tak to bude snad čitelné. ještě mohu vyfotit složenku kterou mi poslaly zaplatit... nicméně jsem jim napsal pohádku otom, že jsem auto prodal a kupující si to rozmyslel a vše znova uzavřely bez doplatku ještě musím dodat, že to bylo od Kooperativy a šel jsem k ČSOB auto. Kde mám pojištěné i BMW nyní

post-66585-0-64660700-1340217585_thumb.j

Editováno: , autor: stankra6
Vloženo

Mám allrisk u Generali, čtvrtletně 1059 povinné ručení + 1664 za havarijko, za rok tedy 4236 povinné a 6656 havarijko na 150 tisíc.

Samozřejmě je v tom okno, zvěř a všechno, co šlo.

Vloženo (editace)

Dneska hotovo : Zrušení pomocí depozitu

Prisel jsem na urad - zeptal se jestli si SPZ muzu hned za hodku vyzvednout, uřednice řekla, že ano :)

1) vypsal jsem s ní žádost, odezvdal SPZ, zaplatil 100Kč - nechala si tam i malý TP

2) zrušil jsem pojistku u generali

3)udelal novou u ČSOB

4) vyzvedl jsem si SPZ a malý TP

cca 2h - ale dost jsem čekal na uřadě - Nové pojištění 4800 ;)

Editováno: , autor: eXt

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...