brhel Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Mám nabořené dveře u řidiče a v servisu chtějí dát nové. OK. Budou ale lakovat i zadní dveře, prý aby chytli stejnou barvu. Není to jen tahání peněz z kapsy? Nestačí nalakovat jen ty nové dveře u řidiče? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 podľa mna blbosť ..zmeň servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 celý se nelakujou, ale dělá se rošplich, aby to nebylo tak nápadný. Já to nemám a je to vidět jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 A nechceš se jet podívat na vrakoviště a tam si najít dveře ve své barvě? Jinak určitě bych nalakoval maximálně ty, které jsou vyměněné a ne půlku auta, ale ve škodovce jsou blázni no pokud to máš přes pojišťovnu a máš spoluúčast víc jak 5000 kč, tak bych to neřešil, stejně víc platit nebudeš.. ale pokud ze svého, tak bych zajel nejdřív na to vrakoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 mám možnost sehnat stejné dveře na vrakáči, nebo rostřik (je to normální) jinak toho budeš později litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.