Přejít na obsah

brhel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://reindeer.cz

Oznámení brhel

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám nabořené dveře u řidiče a v servisu chtějí dát nové. OK. Budou ale lakovat i zadní dveře, prý aby chytli stejnou barvu. Není to jen tahání peněz z kapsy? Nestačí nalakovat jen ty nové dveře u řidiče? Díky.
  2. Když se přestěhuješ na sídliště, tak tam nikoho bohužel neznáš. A příbuzný s autem bydlej na druhym konci Prahy. Díky!
  3. Nový dotaz: Mám v autě již novou baterku, přeci jen po 7 letech to chtělo změnu. S autem ale jezdím jen o víkendu (stará Fabia, TDI). A řeším dilema: Vydrží tento týden (venkovní teploty -5 až - 10 C) baterie v autě od neděle do soboty nabitá, nebo ji vyndat a dát do domu do komory? Děkuji, dříve jsem měl garáž, teď ji nemám.
  4. Potřebuji do Fabie 1.9 TDI dolít chladící kapalinu G12. Jsem v zahraničí a v autorizovaném servisu Škody mi prodali jen koncentrát, který se má ředit vodou. Mám tu řůžovou tekutinu naředit obyčřejnou vodou (jak je psáno na balení) nebo destilovanou vodou? Dík
  5. dik. a když tam nebudu mít tu baterku, jak pak otevřu haupnu, když se otevírá zevnitř od řidiče?
  6. Nekamenovat, prosím. Ale mám v autě starší baterii, přesněji originál starý 7 let (ano, vyměnit) a týden dva nebudu moci jezdit s autem, neb budu pryč. A tak se obavam, že by se na mrazu mohla baterka vybít. Takže bych ji rád vyndal z auta. Ale když ji vyndám, odemknu / zamknu pak auto, když mám centrál (bez dálkového ovládání)? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...