Přejít na obsah

Problém s Logviewerem (DieselPower prográmek)

Deniel

Doporučené příspěvky

Nazdar chlapi, zrovna dneska jsem měřil s kamarádem za jízdy turbo, váhu vzduchu,.. bloky 3 a 11. Zapnul jsem logování, start-stop, vše v pořádku, ale jakmile se to pokusím otevřít v Log Vieweru ze stránek Dieselpoweru, tak mi to zahlásí "Access violation at address 0049B3C3 in module 'dp_logview.exe'. Read of address 00000028" a konec, nic se nenačte... :( Kamarád sice neustále koukal na hodnoty a prý to neházelo žádný velký rozdíly, ale tak přece jenom bych to chtěl vidět. Když to CSV otevřu v excelu tak tam data jsou, mohl bych udělat graf v excelu, ale přece jenom tohle je snazší do budoucna. Co se týče programu tak zaznamenáno ve VCDS 10.6. Logy jsem dělal dva a nejde ani jeden.. :( Hold Excel to jistí kdyžtak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VAG BoBo: to jsem zkoušel plus ještě asi 2 nebo 3 další programy, kupodivu to taky funguje nějak divně. Nakonec jsem z toho musel udělat grafy v Excelu a vyčíst si to v tom.

Jen pro jistotu - Vám verze 10.6 (pro HEX-CAN klon) funguje bez problémů? Jen abych věděl, že malí kolegové neudělali někde chybu.. jak říkám, hodnoty tam jsou, jenom je asi nějak nakopnutej soubor, protože v LogVieweru bez problémů přečtu ten ukázkovej soubor. Ještě se asi zeptám na dieselpower fóru jak radí Ozi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...