hora20 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Dobry den, prosil bych o vase nazory ohledne nakupu 1. skody octavie, rv. 2002, combi, motor 1,8 T (110kw), s automatickou prevodovkou. vuz je v plne vybave (xenony, klimatronic, tempomat, kozene sedacky atd). v roce 2009 byl namontovan LPG. najeto 226000km (je to ze zahranici, takze poctivych). serviska vyplnena pouze do 150000. cena vozu vychazi s dovozem na 90000. Mam obavy ohledne automatu. Jit do toho auta? Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Automatu bych se nebál, ale spíše bych se zajímal o to LPG, jaký je to systém a jestli ho někdo u nás dokáže vůbec servisovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora20 Vloženo 26. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 jo je to holandky vyrobce (prins), ktery ma autorizovany servis asi 40km od baraku. Slysel jsem, ze kombinace tempomat + lpg je v cesku rarita a za cenu 90000 se to pry nevyplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Já v tom tedy žádnou raritu moc nevidím, ale myslím že budeš spokojenej. Myslím, že je to super motor pro automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Ja mam o1 1.8T 110Kw s automatom. R.v. november 99´combi. Predsa automat je cca 15 rokov stary ale nieje to zle. Nie je az taky spomaleny radi pekne aj plynovim pedalom sa da celkom supis ovladat hlavne v kopci a pod. Len ma sere niekedy ked idem napr. 40-50km/hod a ked dam kick down tak nezaradi do 1 stupna ale ostane napr alebo podradi do dvojky a dlhy rozbeh ale aj tak to slape pekne. mne to absolutne vyhovuje. LPG nemam ale budem davat predsa po meste cca 11litrov ale to ked sa dari, inac tych 12. ked sa clovek ponahla tak aj 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.