mee Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Dobrý, jestli vás můžu poprosit o radu. Chytil jsem smyk kvuli auta co mi vyjelo do cesty a skončilo to že boční kola narazily o pátník a najednou jsem poslouchal takový divný hluk od předního pravého kola. Chystám se to dát servisu aby zjistilo co s tím může být, tak se vás chci zeptat co to může být. Děkuji mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tipujem ložisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 2. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 No jedná se o to že už při koupi auta tam byl problém s ložiskama no. Tak možná při tom narázu na patník se dojebalo úplně, nejhorší to je při zatačení či při zvyšování výkonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Taky bych řekl že ložisko, stačí trochu bouchnot o obrubník a hnedka se načně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 3. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Ono bylo právě načle, a ted jak kdyby odešlo. Měli byste někdo odkaz na ložiska na přední kola pro Octavia II 1.9 TDI, rok 2006? Našel jsem nějaké ale nějak tomu nevěřím tak bych byl rád kdyby mi někdo dal odkaz na nějaké kvalitní. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 no radšej si to daj ešte overiť či to tým ložiskom bude,až potom by som hľadal ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 6. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 No tak je to tím ložiskem, poradíte mi někdo nějaké ? Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 cc-autodily nebo OB autodily nebo škoda-díly nebo mnoho dalších. Vybírám tam buď "Originálni díl", "Originální výrobce" nebo tak nějak. "Čína" vylučuji hned a nemám ani moc velkou důvěru k dílům kde je výrobce "Evropská Unie". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 (editace) Měl bych ještě poslední otázku na vás, známý mi říkal že musím u přední nápravy vyměnit celý náboj s ložiskem. Mě by zajímalo jestli musím či nemusím a půjde jen ložisko, abych potom nezjistil že mi je samotné ložisko na nic. Přitom jsem našel jen ložisko předního kola - FAG ale nevím jak poznám aby mi to pasovalo na to moje auto. Jak to poznám či jestli jsou ložiska stejné. Díky moc za rady Editováno: 12. Červenec 2012, autor: mee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Mám na předku měněné ložisko, JEN ložisko. Celý náboj se snad musí měnit zadní, pokud se nemýlím. To s tím předním se má tak, že k výměně je třeba, teda podle DP, vyndat celou tlumičovou jednotku, ale dobrý mechanik to zvládne přípravkem na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 nemýliš sa Wojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 No ptal jsem se známých a slyšel jsem že jestli koupím ložisko ( http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_lozisko_predniho_kola_fag_sada-1J0498625S ) plus práce mechanika tak že mě to vyjde na stejno kdybych koupil přední náboj s ložiskem, že bych nemusel platit za práci mechanikovy. Ale spíše si myslím že levnější bude když nechám jen ložisko vyměnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 O kolik je dražší náboj s lágrem od pouze lágru? Nebo-li, proboha kolik si tem mechanik bere? Já se měl stavit za dvě hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) mee: rozdiel v práci pri výmene samotného ložiska,alebo ložiska aj s nábojom nie je žiadny...ak ti niekto hovorí,že áno,tak ťa pekne naťahuje... cenový rozdiel bude len v materiály... Editováno: 13. Červenec 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 To ložisko, na které mam odkaz tak se chci zeptat jestli je kvalitní (FAG) ? Dík moc a jinak v pondělí mizím do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 FAG je originální dodavatel. FAG se montují v prvovýrobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.