Lorrien Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Dneska jsem si všiml na parkovišti, že mi z auta čouhá před levým předním kolem kabel. Nevíte, co to může být, popřípadě, kam to zapojit? Já tam koukal, ale žádný volný konektor jsem nenašel. Světla, mlhovky, blinkry fungují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky007 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Že by napájecí kabel pro druhý tón houkačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 (editace) Tam bych to viděl na čidlo venkovní teploty, mrkni co ukazuje teploměr na displeji, ale může to být i ten klakson, jak píše kolega. Editováno: 2. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 jak píšou kluci, máš jen dvě možnosti, mrkni na klakson - druhá foto na pravo jde vidět, nebo na čidlo - u levé mlhovky, směrem ke středu vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 3. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 No, kouknu na klakson, cidlo teploty mi nikdy nefungovalo, jenom obcas pres zimu tam skocilo -49° nebo podobna blbost, asi klakson, zkusim, diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 tím pádem to je jasné, to bude od čidla venkovní teploty - možná se jen uklepal konektor, zkus ho zapojit a třebas ti i teplota bude fungovat jinak nové čidlo cca 130,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 (editace) Jo tak to bych šel po té teplotě, ten kabel mohl byt odpojený už dávno a teď jen vypadl. Asi jsme se zřekli, ale mám stejný názor jako kibi. Editováno: 3. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 4. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) A můžete mi nějak popsat, kde to čidlo najdu? Popřípadě vyfotit? Ono tam totiž možná ani není, já totiž nenašel žádný konektor, kam by ten kabel pasoval :-D PS: Jo a klakson funguje Editováno: 4. Červenec 2012, autor: Lorrien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Když sundáš ten plast vedle levé mlhovky tak by za nim mělo byt nacvaknuté čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 4. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Tak sem koukal a cidlo je zapojene. (jestli je to teda ten instrument s trubkou na vsavani vzduchu vepredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 to určite nie je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 niečo pre názornosť toto je to čidlo a tu jeho umiestnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) Ok, Libero byl rychlejší a přesnější, mažu svůj příspěvek. Editováno: 4. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 už len,aby to dotyčnému pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 4. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 kouknu na to hned zitra, kdyztak vyfotim, jak to tam je, vsem zatim dekuju a dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.