Vinca Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 (editace) chlapi, vcera jsem si vsiml, ze jsem zapomnel zhasnut svetla a neupozornil me gong v aute, tak jsem patral, ze ani na palubovce se nerozsviti ikona otevrenyho auta a stropni svetylko taktez nereaguje, jedna se o predni dvere jak ridicovi, tak spolujezdce...preci neni mozny, aby odesly zaraz mikrospinace z ridicovy a ze dveri spolujezdce. cim by to mohlo byt? Ty dvere jsou na sebe nejak zavysle? jo,jeste jsem zapomnel, ze kontrolka SAFE (SAVE) funguje normalne, pri zamknuti blika ve dverich u ridice. Editováno: 10. Červenec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 A co říká diagnostika? Zkus odpojit baterii na chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Mrkl bych na pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 ... jedna se o predni dvere jak ridicovi, tak spolujezdce...preci neni mozny, aby odesly zaraz mikrospinace z ridicovy a ze dveri spolujezdce. ... A co zadní, rozsvítí se lampička a kontrolka? Co kufr, kontrolka svítí? Klidně se mohlo stát, že ve spolujezdcových to nefungovalo už dlouho, ale všiml sis toho teprve teď, když jsi pátral po řidičových. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 zadni dvere + kufr funguje normalne, ikona se rozsviti na palubce a funguje stropni lampicka, gong zni taktez, akorad to nefunguje u prednich dveri (oboje) na podzim byl mikrospinac ve dverich u spolujezdce vymeneny a jak jsem jiz psal, kontrolka safe blika po zamknuti DO, nezda se me, ze by byly v haji mikrospinace, to by preci nesvitila ta kontrolka SAFE ne? JInak diagnostika az zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Ty mikrospínače máš teď ve stavu zavřeno, takže nesvítí světlo a auto je jakoby ve stavu zavřeno. Proto ledka bliká normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Jak píše Albert. zadni dvere + kufr funguje normalne, ikona se rozsviti na palubce a funguje stropni lampicka, gong zni taktez,...... Kdy Ti tady zní gong? Gong zní JEN od řidičových dveří. NIKDY od ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 WOJNAR: Omyl!!! GONG na nevypnute svetla funguje na vsetky dvere!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) A ještě napiš, že i na kufr, přední kapotu a víko palivové nádrže No nevím, mně stejně jak ostatním co znám a mají oktu to funguje tak jak je to popsané taky v návodu: Připouštím, že snad předface, ale já mluvím o face. Editováno: 10. Červenec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Předface to taky nemá tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Naposledy AKIN pískal na otevřené kterékoliv dveře při rozsvícených světlech u Felicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 A ještě napiš, že i na kufr, přední kapotu a víko palivové nádrže No nevím, mně stejně jak ostatním co znám a mají oktu to funguje tak jak je to popsané taky v návodu: Připouštím, že snad předface, ale já mluvím o face. Funguje to na vsetky dvere. Facelift 2002 OC1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) Pak oba máte něco o čem neví ani Škoda a ani to neměla v úmyslu aby to tak bylo. EDIT: Přidal jsem anketu. Jsem zvědavý jak se bude vyvíjet. Editováno: 10. Červenec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 10. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Ty mikrospínače máš teď ve stavu zavřeno, takže nesvítí světlo a auto je jakoby ve stavu zavřeno. Proto ledka bliká normálně. nerozumim, ledka blika az po zmacknuti DO, tak v cem je tedy problem? opet ty slavne mikrospinace? a jinak me gong zni, kdyz nemam zapnuty pas pri startovani...a kdyz to fungovalo, tak znel i pri zapnutych svetel ci blinkru (otevreli se ridicovi dvere a uz gong hlasil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) WOJNAR: :kol-24: Boze ti si strasna TRUBKA!!! Vzdy chces mat PRAVDU!!! :kol-26: Aj fabia to ma tak riesene!!! link: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=401687&sid=4581c17d8676ad3399f2a3d44c2ed58b Editováno: 10. Červenec 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Wojnys: Ještě jsi tam měl udělat spešl odpověď pro mé auto: mně to píská, i když mám všechny dveře zavřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) Někdo vyčerpal na tento měsíc všechny smajliky, už tam skoro žádní nejsou. Nevíte kdo to mohl být????????????? To by snad žádný rozumný člověk z Bratislavy neudělal že by nám žádné nenechal!!! Editováno: 10. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) ... Aj fabia to ma tak riesene!!!... Která Fábie? Zrovna toto jsem tady nechtěl míchat. Samozřejmě, že i Fábie to mají jen od řidičových. PS: Na tom Dieselpower fóru se baví o Fábii ve výbavě Comfort. Takže teď mi to je už jasné. Comfort nebo jakákoliv SE (Social Edition) výbava bude pískat na všechny, ale jakmile bude v autě jakýkoliv komfort systém (el. okna, zrcátka, centrál) tak signalizace je JEN od řidičových dveří. A pak se tam ještě píše o dodělávaném alarmu, takže až tak jednoznačné jak sis to "někde" přečetl není. nerozumim, ledka blika az po zmacknuti DO, tak v cem je tedy problem? opet ty slavne mikrospinace? a jinak me gong zni, kdyz nemam zapnuty pas pri startovani...a kdyz to fungovalo, tak znel i pri zapnutych svetel ci blinkru (otevreli se ridicovi dvere a uz gong hlasil). Gong od pásu nechme být. Jinak na světla nezní gong, ale nepřerušovaný signál. Nevím čemu nerozumíš, pokud je vadný mikrospínač, nesignalizuje otevřené dveře, přístrojovka si myslí, že jsou pořád zavřené, nesignalizuje rozsvícená světla. A SAFE LED-ka taky po zamčení bliká normálně páč pro komfortku jsou dveře tak či tak furt zavřené. Určitě se Ti taky po odemčení auta a přes otevření "problémových" dveří auto opět do minuty (nebo je to 30s?) znova samo zamkne. Nicméně bych se vůbec nedivil kdyby to byly opět ty mikrospínače. Ono totíž ta všude popisovaná úprava je skvělá, ale má jednu chybku. Originál spínač má vyšší krytí proti vniknutí vody a prachu oproti těm co kupujeme a měníme z nich jen ty vršky. Kolem toho čudlíku se do mikroslínače může klidně dostat bordel snadněji než u origo a spínač tak odejde tak či tak. Někdo má štěstí a vydrží mu 10 let, jinému půl roku. Editováno: 10. Červenec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 10. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) uz me nepis, wojnare,nasral jsi me, budu to muset opet cele rozdelat a rypat se s tim P.S. vojnare, kdyz pises ze ty nahrasky za stary mikrospinace stoji za prd, co tam tedy dat?prece nebudu kupovat novej ci pouzitej zamek. Editováno: 10. Červenec 2012, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 WOJNAR: Omyl!!! GONG na nevypnute svetla funguje na vsetky dvere!!! PROCHY603 jaký by to mělo mít význam? Toto tvrzení je naprosto nelogické... když zastavíš a vypneš motor s rozsvícenými světly, proč by měla zaznít akustická signalizace od dveří spolujezdce či od zadních dveří? Řidič sedí a tedy je předpoklad, že bude pokračovat v jízdě... teprve v tehdy, pokud by opouštěl vozidlo i řidič to má logiku, že na něco zapomněl! Mě to takhle funguje OI 2002 FL. P.S. Jinak si dovolím tvrdit, že je rozdíl mezi gongem a akustickým signálem. Gong zazní např. při nezapnutých pásech, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 @Vinca: Nevím. Já jsem jej taky ve spolujezdcových použil a v zimě mi zůstává "viset". Zasignalizuje vždy se zpožděním. Když je teplo chodí dobře. @Lonanek: Mám strach, že tady s logikou moc nepochodíš. Nicméně máš stopro pravdu. Jinak ten gong bych řekl, že je jen slovíčkaření, myslím, že zde všichni víme vo co go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 jojo,hosi, gong jsou pasy a akusticky signal s neprerusovanym signalem jsou svetla, ale jak psal wojnar, vime vo co go:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 no zasa si tu niekto dokazuje neomylnosť svätá pravda..kde sú Někdo vyčerpal na tento měsíc všechny smajliky, už tam skoro žádní nejsou. Nevíte kdo to mohl být????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.