Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

potreboval bych vedet jakou BCM jednotku je potreba pro Superb II MR2008 v pripade ze chci dodelat denni sviceni.

Jednou uz jsem mel auto v autorizovanem servise a ti mi rekli ze 1K0937087K sice podporuje denni sviceni, ale neni pro xenony.

Ted tady mam na vyber z ..087D a ..087E. Nechci zase skoncit se spatnou jednotkou a rozebranym autem.

V aute mam multifunkcni volant, zadni LED svetla, predni bi-xenony, mlhovky s dennim svicenim, atd.

Diky

• 2 roky později...

Ahoj

chtěl bych se poptat jaký kod jednotky to nakonec byl, aby ti to správně svítilo a fungovalo. Ty LEDky vzadu jsou orig. ?

Díky

Pokud jsou v autě xenony tak se jednotka měnit nemusí.

aha, xenony tam mám a údajně to nejde. Můžeš mi prosím tě na sebe poslat číslo, ozval bych se ti. Nebo, jestli víš o někom kdo to má už udělaný.

• 1 rok později...

Zkuste mi, prosím, vysvětlit, jak to může jít, když v r 2008 ještě ve výrobě nevěděli, že něco takového, jako kombinované světlo DRL/mlha bude existovat? To ta jednotka světel má přípravu pro DRL, i když se to ani nevyrábělo?

Budeš se divit, ale díky tomu, že současně vznikal facelift Octávie2, tak už tam ta funkce byla. Jde o to, jen dokázat využit všechny možnosti jednotky.

Ferdo, chápu tedy, že pokud mám xenony, tak mi stačí ty správné mlhovky (2 paraboly), vyměnit kabeláž a nakódovat? Řešení svícení DRL přes mlhovky se mi totiž moc nelíbí ... a nejsem si jistý, zda když přes VCDS fouknu DRL do mlhovek, tak jestli nesvítí náhodou i parkovačky a zbytek auta - což být nesmí...?

Btw... jak moc jsi přístupný konzultaci požadavků, co lze a co nelze a případnému výletu za tebou do Strakonic...? Jsem z OV, tak by to vše muselo klapnout jednim výletem. A mám těch požadavků troška více ... máš ode mě vlastně i SZ někdy z půlky prosince.

výstupy na DRL se nekóduji, ale upravuje se parametrizace světel BCM

• 2 týdny později...

Výstup pro DRL jako takový neexistuje. Vše dáno nastavením eepromy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.