Publikováno Červenec 9, 201213 r Ahoj, potreboval bych vedet jakou BCM jednotku je potreba pro Superb II MR2008 v pripade ze chci dodelat denni sviceni. Jednou uz jsem mel auto v autorizovanem servise a ti mi rekli ze 1K0937087K sice podporuje denni sviceni, ale neni pro xenony. Ted tady mam na vyber z ..087D a ..087E. Nechci zase skoncit se spatnou jednotkou a rozebranym autem. V aute mam multifunkcni volant, zadni LED svetla, predni bi-xenony, mlhovky s dennim svicenim, atd. Diky
Leden 14, 201510 r Ahoj chtěl bych se poptat jaký kod jednotky to nakonec byl, aby ti to správně svítilo a fungovalo. Ty LEDky vzadu jsou orig. ? Díky
Leden 14, 201510 r aha, xenony tam mám a údajně to nejde. Můžeš mi prosím tě na sebe poslat číslo, ozval bych se ti. Nebo, jestli víš o někom kdo to má už udělaný.
Leden 14, 20169 r Zkuste mi, prosím, vysvětlit, jak to může jít, když v r 2008 ještě ve výrobě nevěděli, že něco takového, jako kombinované světlo DRL/mlha bude existovat? To ta jednotka světel má přípravu pro DRL, i když se to ani nevyrábělo?
Leden 14, 20169 r Budeš se divit, ale díky tomu, že současně vznikal facelift Octávie2, tak už tam ta funkce byla. Jde o to, jen dokázat využit všechny možnosti jednotky.
Leden 16, 20169 r Ferdo, chápu tedy, že pokud mám xenony, tak mi stačí ty správné mlhovky (2 paraboly), vyměnit kabeláž a nakódovat? Řešení svícení DRL přes mlhovky se mi totiž moc nelíbí ... a nejsem si jistý, zda když přes VCDS fouknu DRL do mlhovek, tak jestli nesvítí náhodou i parkovačky a zbytek auta - což být nesmí...? Btw... jak moc jsi přístupný konzultaci požadavků, co lze a co nelze a případnému výletu za tebou do Strakonic...? Jsem z OV, tak by to vše muselo klapnout jednim výletem. A mám těch požadavků troška více ... máš ode mě vlastně i SZ někdy z půlky prosince.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.