mc2uba Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Ahoj, je to kopie ze seatforum, kde mají téma "kdo kde potkal člena seatklubu?" .. je to celkem oblíbené téma, páč se lidi dost často potkávají na silnicích a dokážou se takhle i více spřátelit Tak co vy na to? Ujme se to tady? Nebo admin by to mohl přesunout někam, kde to bude pro celý skodahome.cz a budeme hlásit všechny známá auta, co potkáme? Jen bych dal takové malé pravidlo, zkuste spíše popsat auto a maximálně použít první 3 znaky SPZ/RZ, ať se tady neobjevují celé značky aut možná i postačí jen písmeno Kraje Kdo zná přímo majitele, tak stačí napsat nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 tak ja celkem casto potkavam ve Kbelich tmave modrou fabii I s RS lookem na seat cupra kolech. Jen nevim kdo to je .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Třeba se tady někdo napráská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 To v Tesine je taky jedno rs, no predelane na rs , mozna se klucina ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 To vlákno chce někam přesunout, aby to bylo pro všechny, nejen pro Fabky a Roomy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Ať admini uváží a podle toho přesunou kam to patří, já jsem takové místo nenašel tak jsem zatím dal jen Fabky a Roomy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Toto vlákno může být v celku zajímavé, dobrej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Já si taky myslím, pokud sem někdo chodí často a ty ho potkáš ve svém okolí, tak stačí napsat a on se třeba ozve a budeš mít hned parťáka v okolí svého domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) Tak já hlásím pohyb džundy na Děčínsku a zajtra Liberec Praha Plzen Domažlice,tak haby jste se mne nelekli,Fabek jsem tu pokal dost,ale zdaly někdo ze Skodahome byl to nevím Editováno: 13. Červenec 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) Já se budu celý týden pohybovat v okolí Bibione a Benátek v Itálii, tak třeba někoho potkám, určitě budu blikat a troubit ale moc šancí tomu nedávám EDIT: Vlasta: ono většinou asi člověk bude hlásit nějakou upravenou Fabku, která je viditelná. Těch obyč by ses zbláznil, kdyby jsi všechny kontroloval díky tomu, že jich jezdí mraky po republice spíš tak nějak asi hlásit budu auta, které poznám tady z fóra, že jsem viděl jejich stavbu apod. Editováno: 13. Červenec 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Děčínsko, to je moje území Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) Tak to je jasny,proto jsem psal kde se pohybuju a doufám,že by jste mne poznaly. Barisku tak jáááákto,že jsem Tě tu nepotkáááál,dnes sem potkal,žlutyho kombíka s RS předkem. Editováno: 13. Červenec 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Vlasta: tebe bych já určitě nepřehlédl, máš celkem jedinečný design Džundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Vlasto, dneska jsem dorazil z Prahy, tak jsi mě potkat nemohl, a já jsem ještě vejš, než jsi ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 no já čistě nahodou narazil na lukysska na D8 když jsem razil do práglu je to cca 14 dní zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 raca: myslím že to bylo spíš naopak...já "narazil" na Tebe:)....po D8 jezdím pravidelně, minimálně 1x týdně tam a zpět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 .... tak já na d8-ičku vyrazim max jednou za rok takže celkem trefa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) nejhorší je člena fóra poznat pokud to není nějaký extra tuning Editováno: 14. Červenec 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 nejhorší je člena fóra poznat pokud to není nějaký extra tuning s tím souhlasím, protože většina členů dělá jen decentní úpravy kastle a to za provozu je pak um se všimnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 A proto máme klubové samolepky, takovou 80 cm na zadním skle nejde přehlédnout. :-D Ale existují i dvacítky. :-) Já nemívám nějak z dálky viditelně upravená auta, tak mám alespoň samolepky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Mě většinou uvidíte na krajnici, jak mám otevřenou kapotu a dolévám různé druhy olejů a jiných kapalin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 to já zase připomínam doprovodný vůz nějakyho kamionu nebo autobusu... předjet ho je pro ten muj škopíček nadlidskej ukol :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Tak už aby to vlákno někdo zpacifikoval a někam přesunul pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Já jsem teď po cestě z Itálie potkal asi 2 Octavie s CZ značkami, jedna byla O1 v takovém zajímacím tuningu, myslím tmavě modrá metalíza, tuším že měla C nebo Z v SPZ a pak jsem potkal O2 FL červená kombi, normál verze, ale černá maska s logem RS všechno okoli Bibione a Caorle.. ale vzhledem k tomu, že zatím jsme stále jen ve Fabiích, tak se asi nikdo nepřihlásí jinak jsem nikoho z fóra nepotkal nebo o tom aspoň nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 A proto máme klubové samolepky, takovou 80 cm na zadním skle nejde přehlédnout. :-D Ale existují i dvacítky. :-) Já nemívám nějak z dálky viditelně upravená auta, tak mám alespoň samolepky. :-) akorát je blbý, že většinou jsou samolepky na zadním skle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.