P1azer Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli mi bude pasovat středový panel z glx na moji lx verzi. A jestli je rozdil mezi panelem před a po faceliftu?(mám rv 99).Abych věděl,co mám hledat. Díky. Editováno: 23. Červenec 2012, autor: P1azer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 1. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Neporadí mi někdo? Chtěl bych zajet na vrakáč a nekde sehnat ten panel s přihrádkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Palubka je na všech Feliciích stejná. Rozdílný je ale tvar tunelu na karoserii. Od modelového roku 97 je zesílená karoserie a tunel má jiný tvar. Když máš auto z roku 99 a seženeš cokoli z Felicie se zesílenou kastlí, tak ti to tam bude pasovat. Rozdíl před faceliftem a po faceliftu je pouze v barvě plastu. Jenom pro zajímavost - před faceliftem dávali ten panel s poličkama, po faceliftu je tam uzavíratelný vyjímatelný box. Když by jsi chtěl opravdu detailně poradit, tak na http://www.feliciaklub.cz/forum/ mají vyzkoušené úplně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 chtěl bych se zeptat, jak to bylo s montáží středových panelů a středových tunelů - ten, co je mezi předníma sedačkama. Mám Feldu 1,6 LX, modelový rok 1997 a nemám tam ani ten středový tunel mezi sedačkama. Některé Feldy 1,3 třeba z roku 1995 ho měly. Jak to tedy bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Ja myslim ze se tam vleze panel i z fejsu , tedka nejaky lovim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 (editace) chtěl bych se zeptat, jak to bylo s montáží středových panelů a středových tunelů - ten, co je mezi předníma sedačkama. Mám Feldu 1,6 LX, modelový rok 1997 a nemám tam ani ten středový tunel mezi sedačkama. Některé Feldy 1,3 třeba z roku 1995 ho měly. Jak to tedy bylo? já měl feldu GLXi r.v.95 ta tunel apanel měla, najdeš to do podrobna na felicia klubu Editováno: 14. Září 2012, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Pokud vím,tak LX středový tunel standartně neměli. Jen verze GLX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.