jakataka Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Zajeď do servisu. Tam tu chybu vymažou za 5 vteřin. Myslím, že když nepojedeš do origoservisu, tak si za to ani nic neřeknou. Taky už jsem to musel dělat. Příště až budeš něco na autě opravovat, tak si nazapínej klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ahoj...sundával jsem kastlík před spolujezdcem a od té doby mi svítí kontrolka airbagu...během rozpojení a zapojení konektoru v kastlíku jsem NEMĚL klíčky v zapalování ! Zámek na vypnuti bagu je v poloze ON... VAG píše toto: 01228 - vypinac pro vypnuti airbagu u spolujezdce (E224) 008 - neverohodny signal Po smazání závady naskočí opět znovu...co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 špatně zacvaklý konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Rolbař...myslím,že zacvaklý byl pořádně,ale prověřím to...díky Ale nemám VAG abych to znovu vyzkoušel smazat...musím poprosit kamaráda Samo to asi nezhasne,když to bude OK,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ne musí se to smazat vagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 zrejme po odpojeni konektoru signalizujiciho vypnuti spolujezdcova airbagu hlasi kontrolka airbagu na budiku chybu. jak postupovat? je nutnost zasahu prez diagnostiku? diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Když se vypne airbag spolujezdce, tak svítí kontrolka. Měla by zhasnout po jeho zapnutí. Jinak smazání chyby z paměti závad se musí udělat diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 to jo,ale ja jsem ho zapnul a vyskakuje chyba na palubovce (na budikach) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 opraveno v jednotce,chyba odstranena.. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ak sa objaví akákoľvek chyba v okruhu airbagov (a to aj kontrolky), tak už sama nezmizne, ale sa musí vymazať cez diagnostiku. Inak mne po vypnutí spolujazdcovho airbagu nesvieti kontrolka airbagov, ale len nápis AIRBAG OFF pod spínačom varovných blikačov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 jasne,ale ja jsem tuto kontrolku(airbag off) odpojoval,protore predelavam podsviceni. netusil jsem,ze mi to po odpojeni vyhodi RJ jako chybu.. byl jsem prekvapen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 špatně zacvaklý konektor Ahoj Jardo super práce xenony svítí jak blbý,akorát se mi ted rozsvítila ta kontrolka airbagu.Muže to mít souvislost s tou montáží?Jo a ta klima fakt nejede asi bude vadný ten snímač tlaku jak jsi říkal.A jsou ty airbagy funkční když bych to nechal svítit,jako myslím kdybych se vyboural náhodou.René Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) Ahoj. Mám OII. Dnes jsem vyndal obě přední sedačky, takže jsem odpojil aerbagy. Potom jsem vrátil sedačku řidiče a musel odjet. Když jsem jel, svítila kontrolka na přístrojovce aerbagu. Dal jsem zpět sedačku spolujezdce, vše pospojoval a dělá to pořád. Otočím klíček, kontrolka se rosvítí a potom zhasne. Za dvě vteřiny se opět rosvítí a už nezhasne. Musím to vymazat v závadách, nebo mám někde špatně spojené konektory? Nevíte někdo? Díky Editováno: 6. Květen 2010, autor: Jurajus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 vymazat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Musíš vymazat paměť závad, bo jak si zapnul klíček bez jedný sedačky hodilo to chybu airbagu a ta se sama nesmaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Vymazal jsem a vše je OK. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šubert Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Zdravím,před nedávnem jsem si pořídil starší Octavii II,1.9 TDi PD/77KW a po cca.asi 500 km se mi rozsvítila kontrolka airbagu.Řešil jsem touž u mé předchozí O1,ale tam stačilo prostříknout kontakty u kroužku pod volantem a bylo po problému.Můžete mi poradit co by to mohlo být tentokrát?Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 konektor pod sedačkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šubert Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 dneska jsem na ten konektor koukal,ale nic takhle nepoznám,je potřeba ho vyměnit,nebo stačí třeba rozpojit a znovu spojit,popř.prostříknout nějakým sprejem na kontakty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 nejdřív načíst diagnostikou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šubert Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 o.k,zejtra to pořeším.mám kabel a program VAG na O1,půjde mi to načíst i na O2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Tak to asi nepůjde ale záleží na tom jakej kabel máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šubert Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 moc tomu nerozumím,ale na kabelu je napsáno OBD II.ještě dotaz:kde je vůbec zásuvka na diagnostiku?auto mám jen několik dní a ještě jsem to nezkoumal,kniha návod k obsluze mi teprve dojde poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Hex-Can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šubert Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak bohužel se mi znova rozsvítila kontrolka airbagu,předtím jsem s tím byl na diagnostice,chyba se vynulovala,ale vydrželo to přibližně 14 dní.Poradí někdo,co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.