Publikováno Červenec 27, 201213 r Zdravím pánové, chci se zeptat,jestli nemáte někod zkušenosti s menší závadičkou... Když chcípnu motor a to bez sešlápnuté spojky,zaslyším zachrstění ( jakoby byly v plechovém kýblu šrouby a zachrastí se s nímakový podobný zvuk) setrvák dvohmoutností,lamela s přítlačákem a ložisko vyměněny za nové...:-) a když sešlápnu spojku a chcípnu motor tak v pohodě,bez zvuku..:-) auto Fabia RS :-) předem díky
Červenec 27, 201213 r už moc věcí nezbývá. nápověda - co odpojuje spojka? nedělá ti to náhodou dotočení alternátoru díky volnoběžce? sice to není závislé na spojce, ale kdo ví.
Červenec 27, 201213 r Autor Spojka odpojuje motor od převodovky né?! to by mohlo možná být...tím pádem vadná volnoběžka?!
Červenec 27, 201213 r mohlo by to být, ale jak už jsem psal, altík není závislý na spojce. poznáš to celkem lehko - dej ucho k altíku a někdo ať ti vypne motor.
Červenec 30, 201213 r víš že jsem se v autě projel...altík to není, dvouhmota nová...mne to příjde jako problém s chcípací klapkou - podtlak, samotná klapka? (u mne klapka není a klepne si to stejně)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.