zvatka Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 prosím poradte palivoměr i začne blbnout když natankuji přes půl nádrže a ted mi začal blbnout teploměr chladící kapaliny ( ručička spadne za 10 vteřin normálně několikrát za sebou ) to stejný palivoměr nevíte čím to může být ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Mám ten samy problém u Fabie 1.4 44 kW, nikdo mi tady moc neporadil, pro OI tady nějaké vlákno tuším bylo. Mě spadnou ty dvě ručičky a ještě píská a bliká teploměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Problém bude někde v elektrickém svazku od budíků. Nějaký elektrikář by to mě opravit, ale těžko říct, kolik to zabere času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Zaklad je napisat udaje o aute!!! a to hlavne rok VYROBY AUTA!!! Mozne priciny poruch:1. padajuce rucicky-tema tu je. 2. vadne cidlo teploty. 3.vadny plavak v nadrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvatka Vloženo 1. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 je to octavia 1 rok 1998 1.9 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.