Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Johan: dekuji za objasneni, rad se necham poucit a priste koupim Mobil na vase doporuceni. Take jsemna nej slysel chvalu tak toho kralika koupim. Stejne olej menim po 10-12 tis.. na longlife neverim :)

Zraloku co vicna to rict,nez :D :D

Do koncernu bych používal Castrol Edge (magnatec), Shell Helix Ultra AV-L, Mobil 1 esp formula - vše 5W-30 ( pokud jde o celoročku)

- já to měnim každé 2-3 měsíce, tak to střídám. Zima 5W-30, léto 5-W40. Olej měnim 5W-40 po 10ti  tkm a 5W30 mezi 12a15tkm.

ale i mobil 1 se mi jednou podařil koupit jako řádné šmečko.Koupil jsem přes eshop a došel mi origo zabalený olej.Provedl jsem výměnu a asi po 4000km najednou začal být motor hlučný a začal klepat.Tak jsme se na to s kamarádem koukli a ejhle.Olej i po těch 4000km byl pořád žlutý jako nový a ani nebyl po ničem cítit.Nastala opětovná výměna(tentokrát jsem mobil zakoupil přes kamennou prodejnu) a po výměně vše krásně utichlo.

Takže letos zkusím Seba jak jsem už psal a uvidíme

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.