Publikováno Srpen 1, 201213 r Dobrý den, vlastním Favorita 135, ale motor v něm je 1.3, 40kW z felicie, je to se vstřikováním, jednobod...rok výroby momentalně nevím Mám takový problém, ať jedu jakkoliv rychle na jakoukoliv rychlost tak po ubrání plynu a po okamžitém přidání mi auto cuká, mohu držet plyn v jedne poloze a mohu jet takto cukavě celou dobu. K tomu nedávno mi začal blbnout volnoběh, otačky nepravidělně klesají a zase rostou. Koukal jsem pod vstřik a jak je tam ta podložka nebo silentblok tak je z boku dost popraskaný, nevím jestli je to vina tohohle. Auto mohu připojit i k autodiagnostice a přečíst chybu závad. Omlouvám se možna za blbý popis, ale nejsem vyučený automechanik. Děkuji za každou radu.
Srpen 2, 201213 r Těsnění pod sáním v čudu, při určitejch točkách se rozkmitá a spárama přisává "falešnej vzduch". Opatrně rozebrat a celý přetěsnit. Další krok vyměnit víčko rozdělovače a kabely od cívky a víček.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.