Přejít na obsah

Katalyzátor motor BSS, Superb 2006

Pem

Doporučené příspěvky

Zdravím,

rozjel se mi svár nad přírubou potrubí v katalyzátoru.

Byl jsem pod autem a chodí to tam.Ven to ještě nemám, takže pokud to nepůjde svařit, budu mít asi vítr v peněžence.

Chtěl bych proto poprosit, zda by mi někdo nenašel číslo dílu- katalyzátoru.

U poláků na allegru jsem našel prodejce staršího katu a tam je číslo 3BO131690, ta nula na konci není zcela dobře vidět a taky když jsem hledal na netu, nikde jinde jsem na ten díl nenarazil.

Motor BSS, 2.0 TDi, 103 kW, 140 HP.

Kdyby bylo možné spoj znovu svařit, pak čím poradíte?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc.

Nakonec jsem to zavezl ke svému mechanikovi a ten mi naštěstí řekl, že to svaří.

Na octávkách je to prý běžná závada, dělal už jich hodně. Sup bude první.Nevím jak to bude svařovat, ale musí to ven a ještě říkal, že tam dá nový pojistný plášt z plechu.

Vada se projevila prvotně tím, že při volnoběhu začlo klepkat svodné výf. potrubí o převodovku, tak jsem to jen vyosil na držáku / dle etky č.6/ a byl chvilku klid až pak se to začalo otevírat a foukat.Vidět tam bez zvedáku není.Jinak nebyl znát žádný úbytek výkonu, jezdit se dá, akorát je tam prostě nebezpečí, že něco chtí, protože to fučí do motoru.Osobně jsem nevědomky najel cca 1000km.

Takže kdo má stejný motor, raději kontrolovat.

Vzhledem k tomu, že je to možné koupit jen origo, tak ta cena je darda neskutečná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...