Diesel Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak sem šoupnu taky můj výtvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 čauko...počuj ked to ta ktu vydím, že si dal vajca repraky do originálneho platna...nestrpa ti celé????? lebo podla mna ked sa tomu riadne pusti tak to začne strpať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Panové mám taky combika udělal jsem si uzamykatelný dvojité dno ve kterém mám vložený zesik. Chci se zeptat jak s chlazením jestli to nebude problém.Aby se nepřehříval. Máte to někdo podobně vyřešený? Dik čus To je naprosto uzasny, jak ti kazdej poradi ze je to bez problemu, ze se to uchladi. Nikoho ale nezajima co mas za zesilovac. Takze na to co ti napsali zapomen. Jsou zesilovace ktery by se ti po 5 minutach vyply diky tepelny ochrane (pokud ji maj) a naopak zesilovace, ktery se temer nehrejou. Cili moje odpoved je ze tento problem musis resit individualne. Pokud to tak mas uz nejaky cas a nejsou s tim problemy jako, ze ti vypina tepelna ochrana nebo ze casto vidis ve zpetnem zrcatku plameny, tak se ti zesilovac nehreje a pravdepodobne je vse ok. Ale kazde uzavreni zesilovace v tesnem prostoru je treba opravdu zvazit z hlediska bezpecnosti. Jsou zesilovace na kterejch opravdu muzes smazit vajcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.