cvachabl Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 zdarec lidi, omlouvám se za založení, ale nedalo se najít. hlásí mě to tady ty dvě chyby, ale co mě spíš zaráží je to, že jak oddělám víčko na nalívání oleje a mám nastartovaný motor, tak motor chcípe a je tam cítit podtlak... jak víčko zadělám, motor šlape... nejhorší jsou ranní starty. je to FABIA II 1,2 HTP 51kW. díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 ten motor funguje na principe podtlaku. ranny štart sa podla kodu motora da riešiť prehranim RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 (editace) zdarec lidi, omlouvám se za založení, ale nedalo se najít. hlásí mě to tady ty dvě chyby, ale co mě spíš zaráží je to, že jak oddělám víčko na nalívání oleje a mám nastartovaný motor, tak motor chcípe a je tam cítit podtlak... jak víčko zadělám, motor šlape ale dá sa nájsť http://forum.skodaho...podtlak-motoru/ Editováno: 6. Srpen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.