Under Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Ahoj hošové, tak jsem dnes potkal lidi, co mi tvrdí, že si sami vyrábí naftu z nějakého oleje a ještě z čehosi a 1L nafty jim vyjde prý na cca 8,- Kč. Četl jsem o tom něco na internetu, ale zajímalo by mě, jestli s tím má někdo zkušenost a jestli to opravdu funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Ta je dobrá Teď ještě nějakou klasiku, třeba tu o Červené Karkulce, prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 O Červené karkulce zná každý. A jsi OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 No, vzhledem k tomu, že vlákno je lampárně, tak ani moc ne ... tak nějakou o drakovi. Ty jsou takové akční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Byl jednou jeden drak a ten se uchlastal k smrti. A jmenoval se Wojnys... ------------------------------ Tak sakra kdo tu vyrábí tu naftu za 8 kaček?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ypsilonx Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 poláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 ty už nevíš co tam nalejt co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 No, asi bych to do mazla nenalil i když ta cena je fakt lákavá, musel bych mít jedině jistotu z nějakých testů, že to tomu motoru nebude škodit, ale pokud má někdo nějakej starší nafťák, kterej má cenu tak 20-30 tis., tak proč by ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 poláci ja tušil že jednou dojde i na mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.