Under Vloženo 8. Srpen 2012 Vloženo 8. Srpen 2012 Ahoj hošové, tak jsem dnes potkal lidi, co mi tvrdí, že si sami vyrábí naftu z nějakého oleje a ještě z čehosi a 1L nafty jim vyjde prý na cca 8,- Kč. Četl jsem o tom něco na internetu, ale zajímalo by mě, jestli s tím má někdo zkušenost a jestli to opravdu funguje. Citovat
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2012 Vloženo 8. Srpen 2012 Ta je dobrá Teď ještě nějakou klasiku, třeba tu o Červené Karkulce, prosím. Citovat
Under Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Vloženo 8. Srpen 2012 O Červené karkulce zná každý. A jsi OT. Citovat
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2012 Vloženo 8. Srpen 2012 No, vzhledem k tomu, že vlákno je lampárně, tak ani moc ne ... tak nějakou o drakovi. Ty jsou takové akční. Citovat
Under Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Vloženo 8. Srpen 2012 Byl jednou jeden drak a ten se uchlastal k smrti. A jmenoval se Wojnys... ------------------------------ Tak sakra kdo tu vyrábí tu naftu za 8 kaček?? Citovat
Sirzachy Vloženo 21. Srpen 2012 Vloženo 21. Srpen 2012 No, asi bych to do mazla nenalil i když ta cena je fakt lákavá, musel bych mít jedině jistotu z nějakých testů, že to tomu motoru nebude škodit, ale pokud má někdo nějakej starší nafťák, kterej má cenu tak 20-30 tis., tak proč by ne Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.